glasul-hd.ro Web analytics

Portarul Alexandru Coman s-a despărțit de FC Hunedoara

Goalkeeperul hunedorean nu mai face parte, de astăzi, din lotul echipei ce evoluează în Liga a treia. Conform corvinul1921.ro, cele două părți au ajuns la un consens amiabil, astfel încât despărțirea s-a produs în conditii civilizate, Coman alegând să își încerce norocul în străinătate.

Longilinul portar este al doilea jucător al FC Hunedoara care se hotărăște să renunțe, temporar, la fotbal și să își caute de lucru într-o țară străină, după fostul fundaș central Mihai Geacă – plecat în Germania, la începutul acestui an.Acest compartiment este acoperit în acest moment, astfel încât despărțirea de Coman nu ne prinde pe picior greșit. Noi nu am avut divergențe cu el, mai ales că a fost onest atunci când și-a dorit să plece în probe la Farul Constanța. Îl înțeleg perfect, de puțin timp a devenit tătic și e normal să își dorească o stabilitate financiară pentru familia sa. Îi mulțumesc pentru ajutorul oferit atunci când s-a apelat la serviciile sale și îi doresc mult succes in continuare!”, a spus, pentru același site, președintele clubului, Alin Barna.

FC Hunedoara a fost cel de-al șaselea club la care a evoluat portarul de 24 de ani, după Şcoala de fotbal "Gică Popescu" (2003-2006), Centrul de fotbal Liberty Oradea (2006-2007), Gloria Bistriţa (2007-2010), Mureşul Deva (2010-2012), Bihorul Beiuș (2012) și FC Vaslui (2012-2013).