glasul-hd.ro Web analytics

Politică

Ponta despre Mărginean: „A trădat imediat și a pierdut alegerile, în 2016, de bun ce a fost”

Victor Ponta, fostul președinte al PSD și fostul premier ar României, se va implica în campania electorală din Deva, pentru alegerea noului primar, și va susține un candidat cu care nu îi este „rușine să meargă pe stradă”. Ponta vorbește și despre primirea în PSD a lui Petru Mărginean, care spune că se datorează faptului că „lui Liviu Dragnea îi plac trădătorii și traseiștii – normal”

Declarațiile au fost publicate pe contul său de Facebook, în contextul scandalului guvernamental. Premierul Tudose riscă să aibă soarta lui Grindeanu, după ce a spus că cinci ministri ar trebui remaniați.

„Președintele PSD este un fost PD-ist din partidul lui Băsescu/principalul comunicator este un fost PRM-ist care îl înjură acum pe Tudose la ordin, cum îl înjura pe Grindeanu. Guvernul este controlat „la Program” de un fost PD-ist și dacă Dragnea pățește ceva cu dosarele, lasă Partidul unei doamne, tot de la PRM. La MAI este o doamnă „de la Teleorman” și la Curtea de Conturi președinte trebuie să fie Mihai Busuioc de la PD (promovat de Blaga și Udrea)!!!! De fapt, miza e clară – Busuioc să îngroape la Curtea de Conturi tot ceea ce au semnat Liviu Dragnea și Sevil Shaideh la MDRAP. Ați înțeles acum la ce sunt bune voturile din Parlament ale PSD?!?”, a scris Victor Ponta, pe contul său de socializare.

Făcând o paralelă între apropiații lui Liviu Dragnea și candidatul PSD Hunedoara la Primăria Deva, Petru Mărginean, Victor Ponta mai spune:

„Și acum avem alegeri la Deva – din partea PSD va candida – ați ghicit – un domn care a venit acum de la PNL (după ce a fost la PC – a ajuns primar pe USL – a trădat imediat și a pierdut în 2016 alegerile de bun ce a fost)! Dar lui Liviu Dragnea îi plac trădătorii și traseiștii – normal! Așa că eu am decis să mă implic și la Deva – o să susțin pe cineva alături de care nu îmi va fi rușine să merg în campanie, pe strada! Și eu, și colegii mei de la ProRomânia!”.

Conform unor surse, persoana care va avea sprijinul ProRomânia pentru a ajunge în funcția de primar al Devei este medicul chirurg Marius Blendea, care este susținut și de comisarul-șef Traian Berbeceanu.

4 Comments

  1. Ponta stia asta cand era cu limba in urechea lui Dragnea ? Dupa ce PSD-ul i-a oferit cea mai inalta functie acum ce face , tradeaza un partid din cauza „prietenului” Dragnea ! Sa cante la alta masa ! Iar Marginean este un nou „membru” al pSD dar Ponta „ciocu mic ” !

  2. HAHAH mare gunoi Ponta asta. De ce nu spune adevarul , el s-a dus la Marginean sa intre la el in partid , acesta l-a refuzat si acum il face traseist? Daca mergea la el nu mai era traseist? Sa analizam un pic activitatea politica
    a lui Marginean …………… a infiintat partidul conservator in judetul hunedoara si a stat pana la final. A trecut la Pnl pentru ca era prieten cu Iohanis , primarul sibiului pe atunci si asa era normal sa il sustina din partidul din care facea parte. A fost DAT AFARA DIN PNL atentie nu a plecat de bunaiove dupa care a facut o pauza . Acum era normal sa se inscrie intr-un partid , care sa fie acela ca prea multe variante nu a avut? Eu nu cred ca asta se poate numi traseism sincer. Asa ca domnule Ponta va rog informativa de istoricul unei persoane inainte de a arunca cu cuvinte.