Home / Eveniment / Poliţişti în acţiune pentru combaterea evaziunii fiscale
Poliţişti în acţiune pentru combaterea evaziunii fiscale

Poliţişti în acţiune pentru combaterea evaziunii fiscale

Sute de poliţişti au fost angrenaţi într-o acţiune, la nivel naţional, pentru combaterea evaziunii fiscale. Acţiunea a vizat sectorul comerţului cu carne, produse din carne congelate, legume şi fructe. La activităţi participă peste 800 de poliţişti, potrivit unui comunicat IGPR. 

Acţiunea desfăşurată de poliţişti vizează centrele comerciale en-gross din toată ţara. De asemenea, sunt monitorizate transporturile acestor categorii de mărfuri prin amplasarea de filtre, în echipe mixte compuse din poliţişti de investigare a fraudelor şi de la rutieră, pe principalele căi de acces, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, precum şi la punctele de frontieră.
În acest sens sunt instituite filtre pe principalele rute de acces, care acţionează simultan cu echipele care efectuează verificările în teren
”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Române.

Despre glasul hunedoarei

Citește și

Untitled-1

INTERVIU EXCLUSIV! Proprietarul fabricii Terpena vorbește despre incendiu. Răzvan Cadariu: „Înalți din cadrul județului au spus: Ce faceți, băieți? V-ați dat foc la fabrică?. Imaginați-vă! La momentul incendiului, eram eu înăuntru, era soția înăuntru!”

Incendiul de la fabrica de uleiuri esențiale Terpena, din Orăștie, a distrus toată munca familiei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *