NEWS ALERT:
Home / Eveniment / Politică făcută cu pumnul. Devean cercetat în Gorj pentru că şi-a lovit colegul de partid, în sediul de campanie
Politică făcută cu pumnul. Devean cercetat în Gorj pentru că şi-a lovit colegul de partid

Politică făcută cu pumnul. Devean cercetat în Gorj pentru că şi-a lovit colegul de partid, în sediul de campanie

Un tânăr devean, membru al unei formaţiuni politice, este cercetat de poliţiştii gorjeni după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, şi-a lovit un coleg, în timp ce se aflau în sediul de campanie al partidului, din Târgu-Jiu.

Conform poliţiştilor gorjeni, „în seara zilei de doi decembrie, în jurul orei 21:23, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către S.I., de 32 ani, din municipiu, membru al unei formaţiuni politice, despre faptul că, în timp ce se afla în sediul de campanie al partidului, a fost agresat fizic de către un bărbat necunoscut”.
La faţa locului s-au deplasat poliţişti ai Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, care au aflat de la bărbatul agresat, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, că a fost lovit în zona feţei de către un bărbat a cărui identitate nu o cunoaşte, însă a precizat că face parte din cadrul aceleiaşi formaţiuni politice.

Deveanul, cercetat pentru lovire

În cursul zilei de ieri, ca urmare a investigaţiilor şi activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Târgu-Jiu au stabilit că suspect de comiterea agresiunii fizice este P.G.F., de 25 ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara. „Suspectul a fost invitat la sediul poliţiei pentru audieri, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.
Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, urmând ca la finalizarea acestora, să formuleze propuneri legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

MAT 3

80 de metri cubi de lemn, confiscați

Peste 80 metri cubi de material lemnos a fost indisponibilizat în urma unor controale efectuate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *