glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

PNL raportează transfer după transfer. Încă un consilier judeţean şi trei viceprimari au trecut la PNL . PSD e acuzat de presiuni asupra consilierilor angajaţi la stat

Partidul Conservator a rămas fără singurul său consilier judeţean. Costică Cristescu a trecut la PNL. La fel au procedat în ultimele zile şi viceprimarul PSD din comuna Cerbăl, viceprimarul UNPR din Vaţa, precum şi viceprimarul PRM din Şoimuş. De fapt, la Şoimuş, primarul Mihai Irimie a fost urmat nu doar de secundul său, ci de toţi consilierii locali ai PRM. Mircea Moloţ spune că în zilele următoare vor mai fi anunţate şi alte „transferuri”, însă nu doreşte ca numele politicienilor în cauză să fie anunţate, decât după ce aceştia semnează adeziunile la PNL.

Moloţ reclamă presiuni pesediste în firmele de stat

„Sâmbătă au fost chemaţi la sediul PSD mai mulţi consilieri, şi locali şi judeţeni. Pe consilierii pesedişti care sunt angajaţi la societăţi cu capital de stat, liderii pesedişti îi ameninţă că îi dau afară. Pe cei care sunt din alte partide încearcă să-i convingă să treacă la PSD, promiţându-le funcţii. Chiar şi pe primarul de la Hunedoara, Viorel Arion, domnul Nistor a încercat să-l lămurească să treacă la PLR, iar Arion a refuzat şi i-a răspuns că, dacă tot îl vrea afară din ACL, de ce nu îl invită în PSD.”, declară preşedintele PNL Hunedoara, Mircea Moloţ.

Nistor: „Nu ne interesează transferurile”

Liderul Organizaţiei Judeţene a PSD, Laurenţiu Nistor, neagă acuzaţiile făcute de Mircea Moloţ, declarând încă o dată că nu este interesat de transferuri politice: „Nu-i adevărat. Ce presiuni să facem noi pe consilierii judeţeni sau locali?! Ce treabă să am eu cu Arion şi cu PLR? Timpul meu e organizat la minut şi nu am vreme să fac lobby tocmai pentru partidul lui Tăriceanu. Noi nu i-am pus pe aleşii PSD să semneze că rămân la partid, cum au făcut cei din ACL. Cine e cu adevărat cu sufletul la PSD, va rămâne la PSD. Am mai spus-o şi o repet: nu ne interesează transferurile politice în judeţ”.