NEWS ALERT:
Home / Actualitate / Pilonii puși la viitoarea autostradă distrug drumurile existente (GALERIE FOTO)
secund (1)

Pilonii puși la viitoarea autostradă distrug drumurile existente (GALERIE FOTO)

Întreaga bandă de intrare în sensul giratoriu de la Șoimuș, dinspre Deva, este distrusă, după ce constructorii lotului de autostradă Șoimuș-Ilia au montat pilonii pe care ar urma să urce drumul de mare viteză. La fel s-a întâmplat și la intrarea în satul Șoimuș, dinspre Bejan, unde pe proaspătul făcut Drum Național 76, se circulă ca pe valuri.

Lucrările la DN 76, Deva-Brad, nu au fost finalizate, ba mai mult, ele au fost stricate de muncitorii care construiesc tronsonul de autostradă Șoimuș-Ilia. În locul în care aceștia au pus, sub Drumul Național, niște piloni, pe care va fi urcată autostrada, o întreagă bandă de pe DN 76, cea pe care autoturismele circulă înspre Deva, s-a lăsat foarte mult. Situația este identică și în zona sensului giratoriu de la intrarea pe autostradă, dinspre Deva, la ieșire de pe podul peste Mureș. Potrivit unor surse din cadrul CNADNR, pentru că informațiile oficiale încă nu ne-au parvenit, deși am cerut încă de joi o informare pe acest subiect, reparațiile vor fi făcute de reprezentanții Spedition UMB, firma constructoare a autostrăzii. Când, nu se știe. „De comun acord cu cei de la Selina, pentru că lucrarea este a lor, și în funcție de cum au și ei restricțiile, în funcție de aia se vor face reparațiile. Avem un protocol semnat între noi și ei”, a declarat reprezentantul Spedition UMB, Gabriel Nunu.

Până atunci, șoferii sunt obligați să încalce linia continuă, pentru că, în ambele cazuri, nu au cum să circule pe „valurile” făcute de constructorii autostrăzii.

Despre Livia BOTICI

Citește și

Mobilierul din parcarea de pe DN 76, dintre Brad și Groși, a dispărut

Hoții au furat tot mobilierul urban dintr-o parcare de pe DN 76

Băncile, masa, coşurile de gunoi, precum şi alte elemente din fier forjat au fost furate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *