Home / Actualitate / Piaţa Obor e închisă până joi sau vineri
Piata Obor lucrari

Piaţa Obor e închisă până joi sau vineri

Primăria Hunedoarei a decis să închidă total hala principalei pieţe agro-alimentare din oraş pentru lucrări de igienizare.

Ultimii comercianţi au fost rugaţi să-şi ia marfa de pe tarabe sâmbătă după-amiază, iar duminică au şi început lucrările.
Reprezentanţii Primăriei spun că hala va fi zugrăvită din nou (lucru care nu s-a mai întâmplat din 1995), mesele vor fi revopsite şi toate spaţiile vor fi curăţate şi deratizate. Aceştia precizează că cheltuiala pentru întreaga operaţiune va fi una minimală, deoarece se lucrează doar cu angajaţi ai Primăriei. Responsabilii instituţiei spun că se va lucra pe două schimburi, astfel încât hala să poată fi redeschisă pe parcursul zilei de joi, cel târziu vineri.

Partea din spatele halei, cea care cuprinde tarabele aflate în aer liber, nu este vizată de lucrări, aşa că va rămâne funcţională.

Despre Ciprian IANCU

Citește și

Terenul pe care Primăria doreşte să-l scoată la licitaţie se află în spatele panourilor care indică intrarea în municipiul Hunedoara

O nouă fabrică de automotive la Hunedoara. Grupul german Schieffer doreşte să cumpere terenul de la „Materii Prime”. Primăria e nevoită să-l scoată la licitaţie.

Consiliul Local Hunedoara dezbate astăzi, într-o şedinţă deîndată, scoaterea la licitaţie a terenului de 80.000 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *