glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Pauză liniştită la Realsport. Aceiaşi lideri în primele două ligi, unul nou în cea de-a treia

Finalul de săptămână a stat sub semnul certitudinilor şi liniştii în campionatele de minifotbal de la baza Realsport. În Superligă, C.S.D. şi Avantaje îşi continuă neperturbate drumul spre „finala” de la începutul lunii mai, după victorii mai mult decât concludente, la fel ca şi Quasar, care face spectacol, meci de meci, în cel de-al doilea eşalon.

Schimbări au avut loc doar în Liga C, acolo unde D.P.D. a pierdut şefia clasamentului după prima înfrângere din acest sezon. Primii care au doborât liderul au fost cei de la Legiunea Taylor Red, care s-au impus cu 9-4.

Avantaje a atins „borna” 100

Campioana en-titre n-a avut milă de Venus 2005, căreia i-a „umplut” poarta în cele 50 de minute jucate la poalele cetăţii. Băieţii lui Cristi Glodeanu au vrut cu tot dinadinsul să şteargă cu buretele impresia lăsată în urmă cu o săptămână la jocul cu Pera Bmw şi au învins cu 10-3, ajungând astfel la 100 de goluri înscrise de-a lungul acestui sezon. Pe aceeaşi idee au mers şi rivalii lor de la C.S.D., care n-au mai lăsat loc de interpretări în duelul avut cu Voinţa Vălişoara, de care au trecut, la pas, cu 4-0, „albaştrii” urmând să îşi canalizeze toate forţele pe jocul de la finele sezonului, ce le poate aduce primul titlu de campioană. Ceva mai palpitantă a fost întâlnirea dintre Grawe şi Pera Bmw, cei din urmă impunâdu-se, la limită, 3-4, la capătul unui meci în care cele două echipe şi-au împărţit perioada de dominare.

Nouă la rând pentru Quasar

Fosta prim-divizionară are parte de un parcurs de vis în cel de-al doilea eşalon. Cu un lot mult mai solid faţă de sezonul trecut, „roş-albaştrii” au bifat, sâmbătă, al nouălea succes consecutiv în sezonul regulat! Mirea şi colegii săi au dispus cu 11-4 de Azaria şi au acum trei puncte în plus faţă de locul doi. Practic, Quasar n-a mai pierdut un joc de mai bine de două luni, ultimii care au reuşit să îi depăşească fiind Sews R Orăştie. Podiumul Ligii a doua este completat de Cerna Sântuhalm şi Roşu – ultimii fiind la egalitate de puncte, 19, cu FC Anonimii.

Campionatele de minifotbal Realsport se vor relua pe 6 şi 7 aprilie, pauza fiind prilejuită de Paştele Catolic.

Pas greşit după 450 de minute

Seria perfectă a liderului din „C” s-a oprit după exact nouă partide. D.P.D. a înclinat steagul, când nimeni nu se aştepta, 4-9, chiar în faţa principalei urmăritoare, Legiunea Taylor Red, la capătul celui mai interesant meci al rundei. Cei din urmă au trecut astfel pe prima poziţie, cu un punct mai mult faţă de rivalii din weekend. Scorul etapei l-au reuşit însă cei de la Crivis. Petraş şi compania au învins cu 14-3 ABS Decor (cel mai mare scor din sezonul regulat), iar pauza îi prinde pe podium.

(Foto: Remus Marta (dreapta) şi colegii săi rămân lideri înaintea ultimei luni din Superligă)