glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Păşiţi cu dreptul în noul an!

Cu 13 etape rămase până la finalul sezonului, Cetate trebuie să câştige cât mai multe partide pentru a-şi îndeplini obiectivul fixat pentru acest sezon: calificarea în play-off. Devencele lui Ioan Băban au parte însă de un debut de an de foc, cu un joc în faţa celor de la HC Zalău.

Cele două formaţii se vor afla faţă în faţă, astăzi, în Sala Sporturilor din Deva, într-un meci în care nici una nu îşi permite să facă vreun pas greşit. Patronul grupării devene şi-a păstrat optimismul debordant de anul trecut şi crede că echipa sa este mai puternică decât cea condusă de Gheorghe Tadici.

Vrea sala plină

Marian Muntean este conştient de importanţa jocului de astăzi şi speră ca şi iubitorii handbalului devean să înţeleagă acest lucru. Tocmai de aceea, intrarea va fi liberă, spre deosebire de restul sezonului. „Am convingerea că Cetate este mai puternică decât HC Zalău şi mizez pe o victorie clară împotriva acestora. Antrenorul şi jucătoarele au pregătit foarte bine jocul şi mi-au promis că vor face tot ce depinde de ei pentru a obţine victoria, una care ne-ar menţine în cărţile pentru îndeplinirea obiectivului”, a spus Muntean. Partida de la Deva este la fel de importantă şi pentru adversarele din Sălaj, care în acest moment, se află şi ele în afara obiectivului, ocupând locul şapte, după debutul nefast de an, 17-19, cu HCM Roman. „Spectatorii care vor veni la meci vor fi surprinşi de ceea ce vor vedea în Sala Sporturilor. O să fie o atmosferă cum rar s-a mai văzut la Deva”, a decretat, în stilu-i caracteristic, patronul grupării pregătite de Ioan Băban.

Partida ce contează pentru etapa a X-a a Ligii Naţionale este programată să înceapă de la ora 19.30 şi va fi arbitrată de cuplul Anton Drăgănescu-Adrian Eremia (Târgu Jiu). Meciul va putea fi vizionat, în direct, pe postul naţional Digisport 3.