glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

Pantalonii scurţi – modelele care sunt un must-have în această vară

Alegerea unei perechi clasice de pantaloni poate fi o adevărată provocare, mai ales că magazinele sunt dominate de zeci de modele. Însă, atunci când ştii deja ce model îţi doreşti şi cum ar trebui să arate în ţinutele tale, totul ia o altă formă. Şi, tocmai de aceea, am pregătit o listă cu câteva modele care ar trebui să se regăsească în garderoba ta în acest sezon şi care ţi-ar putea uşura „turul” prin magazine.

Talie înaltă. Trebuie să recunoaştem că în acest an, pantalonii cu talie înaltă au făcut furori, indiferent de modelul pe care-l aveam în vizor. Nici de data aceasta, acest model nu ne părăseşte garderoba prea curând şi ne ajută să creăm ţinute classy sau sporty.

foto 2Imprimeuri tropicale. Pentru  a ne menţine prinse într-o atmosferă de vacanţă, pantalonii cu imprimeuri tropicale reprezintă un must-have. Alege să-i porţi alături de topuri sau cămăşi albe sau în nuanţe nude, iar efectul va fi wow.

 

 

 

foto 3Kaki. Vara, nuanţele pământii scot în evidenţă cel mai bine bronzul delicat aşa că, nu ezita să porţi în acest sezon piese vestimentare în această nuanţă. De fapt, pantalonii scurţi în tonuri kaki trebuie să fie nelipsiţi din garderobă, indiferent de sezon.

Tags