glasul-hd.ro Web analytics

Politică

Până unde merge propaganda de partid?

Într-o postare pe pagina personalăintotero de Facebook, deputatul Natalia Intotero anunță mari și noi promisiuni ale guvernului PSD. Cum altfel poate fi catalogat Master Planul Investițiilor în Turism (al câtelea?!) decât un lung șir de planuri deșarte care vor aștepta mult și bine finalizarea, cum așteaptă de atâția ani. ” Actul normativ prevede promovarea și dezvoltarea destinațiilor turistice din țară, dar și obiectivele aflate pe lista de investiții. Între acestea, județul Hundoara are trei – amenajare zonă de agrement, oraşul Geoagiu; schi în România, stațiunea Straja, municipiul Lupeni; dezvoltarea și extinderea „Domeniul Schiabil Șureanu”, oraşul Petrila” scrie pe pagina personală Natalia Intotero. Adică guvernul s-a hotărât să treacă în master plan proiectele începute de ”odioasa” Elena Udrea.

Finalul postării este însă dovada clară a ceea ce pricepe tânăra politician hunedorean din economie și cifrele statistice. ”O veste excelentă pentru județul nostru, care a avut cea mai mare creștere în turism în acest an. Astfel, cei mai mulţi turişti care au vizitat ţara noastră au ales judeţul Hunedoara” spune Intotero. Aflăm cu surprindere că suntem mai tari decât Litoralul sau Valea Prahovei, pentru că fostul secretar de stat și actualmente deputat nu face diferența între ”cea mai mare creștere” și ”cel mai mare număr de turiști”.  Conform datelor Ministerului Turismului, în primul trimestru al acestui acestui an, Hunedoara a avut, la nivel naţional, cea mai mare creştere procentuală a numărului de locuri de cazare, comparativ cu perioada similară a anului trecut – 24 la sută. În aceeaşi perioadă, am avut în judeţ cu 17 la sută mai mulţi turişti. Numărul înnoptărilor a crescut însă cu doar 4 la sută. Ceea ce nu înseamnă că cei mai mulți turiști care au vizitat România au ales județul Hunedoara, cum susține Intotero ci că în județ au ajuns ceva mai mulți turiști decât anul trecut.

Tags

3 Comments

  1. Interesant articuli am citit in Glasul hunedoarei.
    Probaibil ca realismului in articuli editoriali, in particular, nu dac speranta a nimica solutia de resolvare problemi de Romània, ca est membru, de 10 ani, de Unione Europeana. Tara romanesc are mult, mult, mungitori publice, ca est o problema mare de ce diriginti publici non tot sunt performanti, ca nu fora bani, ca lucra zilnic cu pasiunea.