glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Ovidiu Istinie: „Vreau să dau cât mai multe goluri, dar important e să promovăm”

Titular, miercuri, în primele 45 de minute ale jocului amical cu Europa Alba Iulia, noul vârf al Hunedoarei spune că îşi doreşte să intre cât mai repede în graţiile suporterilor şi să ajute echipa să promoveze în cel de-al doilea eşalon. La 29 de ani, atacantul sosit de la Juventus Bucureşti recunoaşte că a venit la Hunedoara mânat de dorinţa de a lucra din nou cu Aurel Şunda, însă nu crede că venirea pe Cerna este un pas în spate.

La al doilea meci de pregătire în tricoul Hunedoarei, Istinie a scos un penalty (transformat de Lucian Todea) şi a avut şi alte două ocazii clare de a marca şi este destul de clar că se va regăsi în „unsprezecele” ideal gândit de Aurel Şunda. „Am venit la Hunedoara la insistenţele domnului Şunda, care mi-a fost antrenor şi în trecut, la Jiul, în perioada când echipa din Vale evolua în Liga I. Am colaborat bine cu dânsul şi am acceptat să lucrăm din nou împreună. Eu nu consider trecerea de la Liga a II-a la Liga a III-a un regres şi asta pentru că la Bucureşti ne băteam pentru evitarea retrogradării, pe când aici, ne dorim să promovăm”, a spus noul atacant al „alb-albaştrilor”. Fostul atacant al celor de la Jiul Petroşani, FC Caracal, Minerul Motru, CSM Slatina şi Juventus Bucureşti vrea să marcheze cât mai multe goluri în acest retur şi să dea o mână de ajutor echipei pentru a îndeplini obiectivul. „Vreau să marchez cât mai mult, dar scopul principal va fi acela să promovăm. Aşa că voi fi la fel de fericit şi dacă voi da o pasă de gol unui coleg, într-un meci decisiv pentru promovare”, a mai adăugat Istinie.
Până la startul returului, FC Hunedoara va mai juca încă şase partide de verificare, următoarea dintre acestea fiind programată, sâmbătă, pe terenul celor de la Naţional Sebiş.