Home / Timp liber / Rețeta zilei / Ouă coapte în pâine
oua-coapte-in-paine_size1

Ouă coapte în pâine

Ingrediente: 

4 linguri parmezan ras, piper, sare, 2 linguri smântână, pătrunjel și alte verdețuri tăiate mărunt (chives, tarhon), 8 ouă mari de la AVIS 3000, 8 chifle

Mod de preparare:

Preîncălzește cuptorul la 175 grade Celsius. În timpul ăsta, tăie vârful chiflelor și scoate-le miezul, numai cât să încăpă un ou acolo. Pune chiflele goale pe o foaie de copt. „Capacele” ține-le deoparte. Apoi, sparge câte un ou în fiecare chiflă, pune câte puțină smântână, verdețuri, sare și piper. Presară la sfârșit și puțin parmezan. Pune-le la copt până ce ouăle sunt făcute, aproximativ 20 de minute. Apoi, pune și capacele să se încălzească puțin, cam 5 minute.  Poftă bună!

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

pui-dulce-acrisor-003

PUI DULCE PICANT

Ingrediente: 4 felii piept de pui tăiate bucăţi mici, 4 linguri ulei vegetal, 4 ardei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *