Home / Timp liber / Rețeta zilei / Ouă boierești
oua-boieresti

Ouă boierești

Ingrediente: 4 ouă, 4 bucăți aluat foietaj congelat, 50 g unt topit, linguriță mărar uscat, 1 praf sare.

Mod de preparare: Se lasă aluatul să se topească la temperatura camerei. În forme de tartă se pun patru bucăţi de hârtie de copt, să depăşească marginile. În fiecare formă se pune o bucată de aluat de foietaj şi se unge cu unt topit. Se pune câte un ou crud în fiecare formă, peste aluat şi se dau la cuptorul gata încins. Se lasă 10-15 minute şi se aduc la masă presărate cu un praf de sare şi mărar.  Poftă bună!

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

shutterstock_222362758.0

Deliciu de Revelion: friptură de pui cu unt aromat

Ingrediente: un pui întreg, de 4 kg, fără măruntaie, câteva fire de cimbru proaspăt, câteva …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *