Home / Opt finale, din prima zi!
Opt finale

Opt finale, din prima zi!

Înotătorii clubului CSŞ Hunedoara şi-au asigurat deja prezenţa în şapte dintre finalele din această seară a Campionatelor Naţionale din bazin scurt, ce au debutat, astăzi, în municipiul de pe Cerna. Astfel, Adelina Buzdugan se va lupta pentru o medalie în proba de 50 de metri bras (Finala A, open – seniori şi juniori), după ce a avut al doilea cel mai bun timp din seriile de calificare din această dimineaţă, şi în cea de 200 de metri mixt, în vreme ce Denisa Iluca va lua startul în Finala B (rezervată juniorilor) a aceleiaşi probe, dar şi în cea de la 100 de metri spate.

Creditat cu mari şanse la medalii, Alexandru Ancuţa pleacă cu prima şansă în Finala A la 50 de metri fluture, la seniori, iar Alexandru Bădeaţă va încerca să ajungă pe podium la 200 de metri spate, acolo unde s-a calificat cu al doilea timp al seriilor. Cei doi se vor afla la blocstarturi, în luptă directă, în ultimul act al probei de 200 de metri mixt (ora 18.06).

Despre Claudiu SAV

Citește și

Parteneriatul între cele două geoparcuri a fost semnat „on-line” în cadrul unui eveniment ce a avut loc mulţumită unei conexiuni video prin Internet

Parteneriat haţegano-canadian pentru geoparcuri

La finele săptămânii trecute, la Haţeg, a fost semnat un parteneriat între Geoparcul Dinozaurilor şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *