Home / Actualitate / Oprire generală de apă!
Oprire generală de apă!

Oprire generală de apă!

Atenție, hunedoreni! Se sistează din nou apa potabilă. Apaprod SA a anunțat că din noaptea de luni spre marți, de la ora 00:00, timp de 24 de ore, va fi oprită apa rece, din cauza unor lucrări executate în cadrul proiectului european de extindere și reabilitare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Hunedoara. Localitățile afectate vor fi: Deva, Subcetate, Plopi, Bretea Streiului, Bretea Română, Vâlcele, Vâlcelele Bune, Gânţaga, Covragiu, Bățălari, Măceu, Ruși, Ocolișu Mare, Strei, Streisângiorgiu, Nădăștia de Jos, Nădăștia de Sus, Călan, Crișeni, Strei-Săcel, Călanu Mic, Batiz, Petreni, Băcia, Tâmpa, Totia, Simeria Veche, Simeria, Uroi, Săulești, Sântandrei, Bârcea Mare, Sântuhalm, Cristur, Bârcea Mică, Mintia, Șoimuș, Bălata, Herepeia, Vețel. Măsura este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a tronsoanelor 1 şi 3 reabilitate, cu conducta de aducțiune existentă în locațiile Sântămaria de Piatră, Simeria și Sântuhalm, lucrări executate în cadrul Proiectului „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Hunedoara”, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Sectorial Mediu.

Despre Livia BOTICI

Citește și

DESCHIDERE

Directoarea acuzată de corupție riscă să-și piardă funcția. AFIR: „Vom analiza oportunitatea măsurii suspendării contractului individual de muncă, la momentul începerii judecății”

„Glasul Hunedoarei” a transmis săptămâna trecută, în scris, o solicitare Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *