glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

Operatorul de gaz atrage atenţia: „Mirosul de gaz trebuie semnalat de urgenţă la Call Center”

Situaţiile de risc pot fi evitate. Este mesajul operatorului de gaz care pune la dispoziţia consumatorilor două numere de telefon la care trebuie semnalat de urgenţă mirosul de gaz. În cursul anului trecut echipele companiei au intervenit în mii de astfel de cazuri.

Operatorul de gaz face apel la toţi cetăţenii ca în momentul în care simt miros de gaz să sesizeze situaţia la numerele care se regăsesc pe verso-ul facturilor de gaz. „Indiferent de locul în care ne aflăm, pe stradă, acasă sau la serviciu, fiecare dintre noi trebuie să fie responsabil şi să semnaleze orice situaţie în care se simte miros de gaz, apelând urgent Call Center-ul E.ON Gaz Distribuţie. Este deosebit de important să fim anunţaţi imediat, astfel încât echipele specializate ale companiei noastre să intervină la timp pentru a putea preveni apariţia unor evenimente grave”, spun reprezentanţii E.On Gaz Distribuţie. Call Center-ul de Urgenţă funcţionează în regim non-stop şi asigură preluarea cu operativitate a apelurilor ce vizează sesizările de natură tehnică privind sistemul de distribuţie sau instalaţiile interioare de utilizare a gazelor naturale, precum şi intervenţiile în situaţii de urgenţă.

4.600 de intervenţii în 2012

Echipele operatorului de gaz au avut pe parcursul anului trecut peste 110 mii de intervenţii, în urma sesizărilor venite din partea cetăţenilor din cele 20 de judeţe din aria de activitate a companiei. 4.600 au fost în judeţul Hunedoara. Reprezentanţii E.On recomandă cetăţenilor ca în cazul în care simt miros de gaz  în interiorul locuinţei, până la venirea echipelor să aplice următoarele măsuri de siguranţă:

 

  • să stingă toate focurile;
  • să deschidă imediat toate uşile şi ferestrele;
  • să nu manevreze aparate electronice;
  • să nu aprindă lumina;
  • să nu verifice cu flacără instalaţiile de gaze naturale.

Numerele de telefon ale Call Center-ului de Urgenţă:

0800.800.928

(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă).

0265.200.928

(număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului pentru toate celelalte reţele de telefonie).