Home / Timp liber / Rețeta zilei / OMLETĂ ÎN CUPE DE ȘUNCĂ
shutterstock_20549598-1024x583

OMLETĂ ÎN CUPE DE ȘUNCĂ

Ingrediente:
4 ouă, 6 felii de șuncă, condimente la alegere: sare, piper, usturoi pudră, oregano etc. Topping-uri la alegere: ceapă, ardei, brânză, cașcaval, bacon, mozzarella, porumb, cârnați, șuncă, măsline etc.

Mod de preparare:

Bate ouăle bine. Adaugă peste toppingurile dorite (ceapă, ardei, brânză, cașcaval, bacon, mozzarella, porumb, cârnați, șuncă, măsline etc). Amestecă. Unge cu puțin ulei fiecare formă din tavă în parte. Pune câte o felie de șuncă în fiecare formă, formând o cupă. toarnă umplutura, în mod egal, în fiecare cupă în parte. Dă la cuptorul preîncălzit timp de 20-25 de minute. Se servesc calde. Poftă bună!

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

Burrito-cu-pui-si-avocado

BURRITO CU PUI ȘI AVOCADO

INGREDIENTE: Pentru pui: 2 bucăți piept de pui, 1 lingură de muștar, 1 lingură sos de soia, 2 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *