glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Olariu agreează noul sistem de desfăşurare a campionatului

„Principalul” Hunedoarei spune că noul sistem de desfăşurare a campionatului Ligii a III-a (n.red. – 12 etape cu play-off şi play-out) este unul interesant şi crede că va putea fi în avantajul echipei pe care o antrenează.

Comisia de Competiţii din cadrul Federaţiei Române de Fotbal va da publicităţii, în cursul zilei de astăzi, componenţa Ligilor a II-a şi a III-a, iar hunedorenii aşteaptă să vadă care le vor fi adversarii în sezonul viitor. Cel mai probabil, „negru-albaştrii” se vor duela cu echipe din Timiş, Arad, Bihor, Alba sau chiar Gorj. „Cu toţii aşteptăm să vedem care este componenţa seriei în care vom evolua, dar până atunci pot spune că modificările propuse de FRF sunt bune din punctul meu de vedere. Cred cu tărie că vom prinde play-off-ul şi apoi ne vom putea concentra în acele meciuri pentru a ne îndeplini obiectivul propus pentru acest an”, a spus Olariu.

Lot definitivat

Antrenorul „negru-albaştrilor” a mai declarat că este satisfăcut de lotul pe care îl are la dispoziţie şi că, cel mai probabil, nu vor mai exista nici plecări şi nici veniri. Clujeanul a adăugat că nu este adeptul strategiei în care echipa care câştigă mai multe meciuri nu se schimbă şi susţine că toţi jucătorii din lot vor avea şansa lor. „Am căutat să formăm un lot în care să existe dubluri pe post şi spun eu că am reuşit, astfel că nu cred că vom mai aduce alţi jucători. Ar fi şi greu în această perioadă. De altfel, toţi băieţii trebuie să ştie că vor pune osul din teren în acest sezon. Nu sunt adeptul principiului conform căruia echipa ce câştigă nu se schimbă. Toţi vor avea şansa să îşi aducă aportul ca titulari. Suntem o familie şi fiecare din noi va pune umărul la promovare”, a completat clujeanul.

Hunedorenii vor susţine, astăzi, o partidă de verificare în compania celor de la Metalul Reşiţa. Meciul va începe de la ora 18.00 şi se va disputa pe „Michael Klein”, locul în care „negru-albaştrii” îşi vor măsura forţele şi vineri, în faţa celor de la FC Caransebeş – cu începere de la aceeaşi oră.

10 jucători au părăsit în această vară gruparea de pe Cerna. În locul lor au sosit alţi şase, alături de aceştia fiind promovaţi la echipa mare şi trei juniori.