glasul-hd.ro Web analytics

Sport

O nouă victorie în deplasare. Performanţa Ighiu – Cetate Deva 1 – 3

După succesul de la Cluj asupra lui “U” de sâmbăta trecută, ieri CSM Cetate Deva a mai depăşit un adversar mult mai bine cotat: pe Performanţa Ighiu, locul al treilea în seria a patra din Liga 3 şi una dintre pretendentele la promovare. Partida s-a desfăşurat pe terenul din Sebeş, care s-a prezentat în condiţii destul de bune pentru această perioada a anului.

Creştere în joc, echipa e în progres evident 

„Am făcut un joc foarte bun, în faţa unei echipe care s-a întărit evident în această pauză de iarnă cu trei – patru transferuri, între care şi Szabolcs Szekely, fost jucător în prima ligă. Chiar şi aşa, am fost peste ei în partida de astăzi. Mai mult decât victoria, jocul în sine este cel care ne dă încredere. Echipa este într-un progres clar, este evident că ne-a prins bine cantonamentul pe care l-am făcut, iar relaţiile de joc pe care am început să ni le formăm pe parcursul turului se consolidează din ce în ce mai mult, atât în apărare cât şi în atac. Important după aceste două succese cu U Cluj şi Ighiu este să rămânem modeşti şi echilibraţi, cu picioarele pe pământ, pentru că obiectivul nostru rămâne acelaşi, adică să ne creştem constant calitatea jocului pentru a lua puncte în partidele oficiale. Victoriile în amicale sunt bune pentru moral, dar ceea ce contează cu adevărat sunt meciurile din campionat.
Am început această întâlnire de la Sebeş în formula Cobliş – Kelemen, Doda, Mintaş, Doboş – Vajda, Boldea, Şaucă, Făgărăşanu – Chelariu, Suciu. La pauză i-am introdus pe Raţ în poartă şi pe Grunţă, Dosan, Ungureanu şi Lintaru jucători de câmp, iar în partea a doua pe parcurs au mai reintrat Chelariu şi Doda şi a jucat şi juniorul Lupu. Pentru noi au marcat Chelariu, Făgărăşanu şi Ungureanu, iar golul lor a venit când conduceam deja cu 3 – 0.
Aşa cum am spus înainte de partidă, i-am menajat pe Pribac şi Buzducea, care au avut nişte întinderi uşoare şi nu am dorit să riscăm, pentru că important este să nu apară accidentări în această perioadă a pregătirilor”, a declarat Marius Sîrbu, antrenorul lui Cetate Deva pentru Glasul Hunedoarei.
Sâmbătă, de la ora 10.30, CSM Cetate şi Performanţa Ighiu se vor reîntâlni la Deva pentru un nou amical.