glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

O nouă „cascadorie” pe DN7. Un şofer grăbit a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu maşina pe un câmp

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Orăştie, a fost transportat la spital, în urma unui accident produs, ieri, pe Drumul Naţional 7, la ieşire din Simeria, înspre Deva. Într-o curbă, şoferul nu a adaptat viteza, iar autoturismul scăpat de sub control s-a rostogolit aproximativ zece metri pe câmpul din apropierea şoselei.

Accidentul s-a produs, ieri dimineaţă, în jurul orei 8:30. Emil M., în vârstă de 57 ani, din Orăştie, conducea un autoturism BMW, pe DN 7, din direcţia Simeria – Deva. Într-o curbă, pe o porţiune de carosabil acoperit cu polei, bărbatul nu a adaptat viteza, iar autoturismul a intrat în derapaj. S-a rostogolit aproximativ zece metri, pe un câmp din apropierea şoselei şi s-a oprit într-un gard din beton.

Pericol de explozie

Martorii accidentului au solicitat ajutorul echipajelor de prim-ajutor. „Paramedicii SMURD şi pompierii de la descarcerare, primii ajunşi la locul incidentului, au găsit într-un autovehicul, răsturnat în afara carosabilului, un bărbat care prezenta multiple traumatisme rezultate în urma accidentului rutier. Bărbatul a primit îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Deva”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, căpitan Anemona Doda. De asemenea, un echipaj de pompieri a decuplat bornele bateriei şi s-a asigurat că nu există scurgeri de combustibil din rezervorul autovehiculului.
Circulaţia pe drumul care face legătura între Deva şi Simeria nu a fost blocată din cauza accidentului. În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.

Foto : Şoferul autoturismului a fost uşor rănit, în urma accidentului