glasul-hd.ro Web analytics

Sport

O campioană se ştie, cealaltă se află doar în ultima rundă!

Mureşul Pricaz este noua campioană a Seriei a II-a a Ligii a V-a Hunedoara! Echipa din zona Orăştiei a încheiat sezonul, prima, cu o etapă rămasă din competiţie, după 9-1 cu Unirea Veţel. În cealaltă serie, lupta pentru supremaţie e mai strânsă ca oricând, primele patru clasate păstrând, fiecare, şanse reale la titlu, înaintea ultimelor 90 de minute!

Micuţa aşezare din comuna Turdaş se poate făli deja cu trofeul primit de la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara. Băieţii lui Gheorghe Chira stau în epilog, dar şi-au asigurat poziţia de lider, având cinci puncte peste Zarandul Crişcior.

Două „duble” şi o „triplă”

Noii campioni au încheiat sezonul cu o fiestă. Sau poate mai potrivit, cu o nedee. Pe teren! Acolo unde le-au umplut poarta celor de la Unirea Veţel. Şapte dintre cele nouă reuşite au venit doar de la trei jucători. Buta (5, 23) şi Pătruţ (16, 49) au reuşit câte o dublă, în vreme ce Gălăţanu – intrat în repriza a doua (!) – a reuşit un hattrick. Primul gol a venit la doar un minut de la intrare, iar celelalte două în minutele 58 şi 72. Pe lângă el, s-au mai lipit la gol Dănescu (51) şi Cizmaş (80). Gazde bune, le-au permis şi oaspeţilor să înscrie golul de onoare (Stoica, 57). 9-1, de pus în ramă, la fel ca fotografia cu micul trofeu de campioni!

Derby la ultima strigare

În prima serie, lucrurile sunt mult mai complicate. Primele patru clasate au toate şanse la prima poziţie, fiind despărţite în clasament de doar trei puncte! Primele două în ierarhie, Măgura 2010 Pui şi Cetate Răchitova se vor întâlni, duminică, în meci direct, într-un meci în care rezultatul de egalitate nu avantajează pe nimeni, având în vedere că Unirea General Berthelot şi Agrocompany Băcia stau la pândă, cu meciuri uşoare, acasă, cu Dacia Boşorod şi Sargeţia Bretea Română!

Mureşul Pricaz 9 (3)

Dumitrescu – Gavrilescu (53 Trifu), Cizmaş, Planicek, Cl. Popovici – Mladin, Boldor (46 Gălăţanu), Farcaş (57 Zamfirache), Dănescu (61 Dobroaia) – Pătruţ, Buta.

Antrenor: Gheorghe Chira

Unirea Veţel 1 (0)

Curcă – Tamaş, L. Laurenţiu, Iacob, Crişan – Giura (46 Ardelean), Coţovanu, Brânzan, Doarvoaş – Stoica, Bocotan.

Antrenor: Viorel Doarvoaş

Au marcat: C. Buta (5, 23), Pătruţ (16, 49), Gălăţanu (47, 58, 72), Dănescu (51), Cizmaş (80) / Stoica (57).

Arbitru: Flavius Coroiu. Asistenţi: Cristian Petrean şi Andrei Fodor (toţi din Deva).