glasul-hd.ro Web analytics

ComunitateÎnvățământ

Noul an universitar la ASE Deva a debutat ieri

După 10 ani, Academia de Studii Economice din București a redeschis la Deva un Centru Teritorial pentru studii universitare de licență, învățământ la distanță pentru specializarea Management. Noul an universitar a debutat ieri, în prezența reprezentanților ASE din București, a oficialităților și a studenților. 

Academia de Studii Economice din București – Centrul Teritorial Deva și-a deschis ieri porțile pentru anul universitar 2017-2018. La deschiderea festivă au luat parte oficialități ale județului, rectorul ASE din Bucureşti, prof. univ. dr. Nicolae Istudor, decanul Facultăţii de Management, prof. univ. dr. Ion Popa, directorul Departamentului Management, prof. univ. dr. Cosmin Dobrin şi coordonatorul Centrului Teritorial ASE Deva, prof. univ. dr. Ioan Radu, dar și studenți. În noul an universitar, la Facultatea de Management de la Deva vor învăța 45 de studenți. Aceștia vor fi pregătiți de cei mai buni profesori pe management din cadrul ASE București. „În primul rând vreau să transmit studenților noștri bun venit în anul universitar 2017-2018. Chiar dacă am început un pic mai târziu înscrierile, eu zic că ne-am mișcat și organizat foarte bine și sper ca în continuare să avem cât mai mulți studenți și absolvenți ai ASE la Deva. Deși avem doar 45 de studenți înscriși, aceștia vor beneficia de aceleași condiții de studiu, de aceeași calitate didactică și sub nicio formă nu se vor face diferențe între studenții și profesorii de la București și cei de aici. În plus, este de precizat și faptul că prin redeschiderea acestui centru de învăţământ la distanţă am venit în sprijinul tinerilor ale căror familii nu și-au permis studiile la zi într-un centru universitar dintr-un mare oraş”, a declarat rectorul ASE București, Nicolae Istudor.

Deva, pe harta educațională a Academiei de Studii Economice

Potrivit reprezentanților Academiei, prin redeschiderea acestui centru de învățământ la distanță în orașul de la poalele cetății, Deva reintră, după 10 ani, pe harta educațională a Academiei de Studii Economice. „Unul dintre motivele pentru care am luat decizia să reînființăm un centru de învățământ la distanță aici (n. red. Deva) este că instituția deține această clădire frumoasă (vizavi de Primărie), de patrimoniu, care găzduiește cursuri fără nicio problemă. Vreau să vă felicit pe toți cei care ați dorit ca acest centru să fie redeschis la Deva după 10 ani, pentru că prin acest demers ați reintrat pe harta educațională a Academiei de Studii Economice. Și nu în ultimul rând, vreau să le sugerez studenților să citească bine regulamentul ASE, să învețe și să respecte profesorii. Mult succes!”, a adăugat rectorul ASE.