Home / Comunitate / Noua Republică, „luxată” în drum spre PE de BEC
Noua Republică

Noua Republică, „luxată” în drum spre PE de BEC

Elanul unor formaţiuni politice care s-au lăsat cuprinse de febra alegerilor europarlamentare a fost tăiat de Biroul Electoral Central (BEC). Candidatura unor partide precum Noua Republică, Partidul Verde sau PRM a fost respinsă, motivaţia urmând să fie făcută abia în cursul zilei de astăzi. Pe listele partidului Noua Republică pentru scrutinul din 25 martie au fost înscrişi patru hunedoreni, respectiv Andrei Rosetti, pictor şi profesor, Voicu Ienci antreprenor, Horaţiu Năznean, antreprenor şi Valeriu Teodorescu, medic, formaţiunea politică fiind singura cu un număr atât de mare de candidaţi din judeţul Hunedoara.

BEC a respins miercuri listele partidului Noua Republică, deşi au fost depuse 225.699 de semnături. Capul de tabel a fost transmis în 25 februarie, iar în 26 martie au fost depuse semnăturile. O muncă colosală. Noi vom urma toate etapele legale şi vom contesta decizia BEC după ce ne va fi transmisă şi motivarea. Credem că nu e interesant să apară partide noi pe piaţă”, a precizat Andrei Rosetti.

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

DE BLAMAT PETRE DAEA

De blamat 20.11.2017

Petre Daea – ministrul Agriculturii, Pentru că se „năpusteşte” declarativ împotriva producătorilor din avicultură, fără …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *