Home / Actualitate / Nistor şi Muntean negociază asistaţi de secretarul general al PP-DD
Nistor şi Muntean negociază asistaţi de secretarul general al PP-DD

Nistor şi Muntean negociază asistaţi de secretarul general al PP-DD

Preşedintele PSD Hunedoara Laurenţiu Nistor declară că în zilele următoare, la Deva, va avea loc o negociere cu PP-DD pentru încheierea unui protocol de colaborare între cele două partide la nivel de judeţ. „Mediator” în conflictul dintre Nistor şi liderul PP-DD Hunedoara, Marian Muntean, va fi Liviu Neagu, secretarul general al Partidului Poporului Dan Diaconescu.

Marian Muntean poate rămâne viceprimar al Devei în condiţiile în care PPDD-ul va susţine pentru celălalt post de viceprimar (ocupat acum de liberalul Marius Surgent – n.red.) un consilier PSD. Săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare, domnul Liviu Neagu va veni la Deva pentru a discuta problema protocolului PSD – PP-DD la nivel judeţean. Asta pentru că domnul Marian Muntean şi-a declinat competenţa semnării acestui protocol”, declară Laurenţiu Nistor, liderul PSD Hunedoara.

„Nu ar fi nicio trădare”

Marian Muntean recunoaşte că nu a dorit să semneze el protocolul de colaborare cu PSD, motivând că ar fi dorit ca actul să facă referiri concrete şi la eventuale posturi de viceprimar şi funcţii în deconcentrate ce ar putea să revină PP-DD-ului, însă îl acuză pe Laurenţiu Nistor că nu şi-a găsit timp pentru o discuţie detaliată pe această temă. La finele lunii trecute, Marian Muntean a devenit viceprimar al Devei cu sprijinul PNL, înlocuindu-l pe social-democratul Ionel Moş. Între timp, hotărârile prin care s-a efectuat schimbarea au fost suspendate, după ce au fost atacate în instanţa de contencios administrativ de către Prefectură. În opinia lui Marian Muntean, eventuala încheiere a unui protocol PSD – PP-DD la nivel judeţean şi local nu poate fi considerată un act de trădare faţă de PNL. „La momentul la care eu am fost ales viceprimar, nu aveam semnat niciun protocol de colaborare, cu nimeni”, se justifică Muntean.

Despre Ciprian IANCU

Citește și

O astfel de jucărie ar mai fi alinat suferinţa unei fetiţe, dacă furnizorul şi o companie de curierat ar fi dat dovadă cu adevărat de profesionalism

Fan Courier și Elefant.ro răpesc bucuria unui copil grav bolnav. Spiritul sărbătorilor nu vine cu poșta rapidă

Serviciile îndoielnice, lipsa de comunicare și amabilitate a personalului filialei din Deva a firmei Fan …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *