NEWS ALERT:
Home / Sport / Nici o surpriză în Cupei României – faza judeţeană
Baita Watermark1879

Nici o surpriză în Cupei României – faza judeţeană

Aşa cum anticipam în avancronica sferturilor de finală din faza judeţeană a Cupei României, favoritele – adică echipele din eşalonul patru hunedorean – s-au impus fără probleme în faţa colegelor lor din liga a cincea, chiar dacă au evoluat pe terenul acestora. Nu s-a consemnat nici o surpriză, astfel că în semifinale se vor întâlni primele patru clasate din Liga a patra, fapt mai mult decât previzibil.

Echipele calificate sunt – în ordinea clasamentului la zi din campionat – Inter Petrila, Hercules Lupeni, Şoimul Băiţa şi Retezatul Haţeg, ultima calificată fără joc, în lipsa adversarului. Scorurile vorbesc de la sine despre disproporţia valorică din meciurile de miercuri, victorii cu 8 – 1, 6 – 1 şi 4 – 1 în deplasare neavând nevoie de prea multe comentarii.

Băiţa – Petrila şi Lupeni – Haţeg în semifinale

Amintind că la tragerea la sorţi s-a stabilit şi împerecherea în semifinale a învingătoarelor din sferturi, să spunem că finala de anul trecut se va reedita acum în penultimul act al competiţiei. Deţinătoarea Cupei României – după jocul câştigat anul trecut cu 5 – 3 în urma loviturilor de departajare – Şoimul Băiţa va întâlni actualul lider şi foarte probabil învingătoarea actualei ediţii din Liga a patra, Inter Petrila. În cealaltă semifinală se vor întâlni campioana judeţeană en-titre Hercules Lupeni cu Retezatul Haţeg, o echipă cu pretenţii la podium în sezonul competiţional 2016 – 2017.

Ambele semifinale se vor disputa miercuri, 31 mai, de la ora 17.30, pe terenuri neutre. S-a adus în discuţie şi posibilitatea să se joace un fel de Final Four, adică un singur stadion să găzduiască ambele partide, jucate una după alta. Finala se va juca sâmbătă, 10 iunie, tot pe teren neutru.

Rezultatele sferturilor de finală din Cupa României – judeţul Hunedoara:

CS Ghelari – Inter Petrila 1 – 8

Victoria Dobra – Hercules Lupeni 1 – 6

CS Comunal Ilia – Şoimul Băiţa 1 – 4

Mureşul Pricaz – Retezatul Haţeg nu s-a jucat, echipa din Pricaz fiind desfiinţată

Despre Bogdan BARBU

Citește și

thumbnail (1)

Brădeanul Denis Grigorescu, dublu medaliat la Cupa Mondială de aeromodelism

Oraşul Simeria a fost la sfârşitul săptămânii trecute gazda întrecerilor din cadrul Cupei Mondiale de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *