Home / Actualitate / News alert: Copil înecat în Mureş
Pompieri cu barca pe Mures  i  0404

News alert: Copil înecat în Mureş

 

Update: Băiatul era, de loc, din judeţul Mureş şi venise în vizită, împreună cu bunica sa, la sora acesteia domiciliată în satul Pricaz. Copiii cu care plecase la scăldat le-au spus poliţiştilor că l-au văzut pe băiat înotând în Mureş, după care acesta a dispărut brusc.

Un băiat de 12 ani a dispărut, cu puţin timp în urmă, în apele Mureşului, în apropierea satului Pricaz. Copilul a mers la scăldat împreună cu mai mulţi prieteni. A intrat în apă şi, la un moment dat, nu a mai ieşit la suprafaţă. Ceilalţi copii din grup au sunat imediat la 112.

„Nu cunoaştem încă detalii legate de acest caz. Nu ştim nici dacă sau cât de bine ştia să înoate şi nici dacă, nu cumva, apa a fost prea rece iar copilul a făcut, eventual, un şoc hipotermic. Copilul nu a fost găsit încă. Îl căutăm.”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU, cpt. Bogdan Dănăiaţă.

 

Despre Ciprian IANCU

Citește și

DESCHIDERE

Directoarea acuzată de corupție riscă să-și piardă funcția. AFIR: „Vom analiza oportunitatea măsurii suspendării contractului individual de muncă, la momentul începerii judecății”

„Glasul Hunedoarei” a transmis săptămâna trecută, în scris, o solicitare Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, …