NEWS ALERT:
Home / Eveniment / NEWS ALERT: Caz șocant, în județul Hunedoara. Crimă sângeroasă, urmată de sinucidere
crima

NEWS ALERT: Caz șocant, în județul Hunedoara. Crimă sângeroasă, urmată de sinucidere

Un caz șocant zguduie, din nou, județul Hunedoara. Un bărbat de 47 de ani, din Petrila, și-a ucis soția, în vârstă de 46 de ani, cu un cuțit, apoi a înfipt arma în propriul său corp. Atunci când medicii au ajuns la locul crimei, s-au șocat de imaginea descoperită: femeia avea gâtul tăiat, bărbatul era înjunghiat, pe trupul lor se puteau vedea urmele a mai multor lovituri de cuțit, iar încăperea era plină de sânge.

Medicii au încercat să o resusciteze pe hunedoreancă, dar fără succes. Bărbatul a fost transportat la spital, cu răni foarte grave, dar nici el nu a putut fi salvat.

Potrivit primelor informații, cei doi soți aveau o fată de 22 de ani, care recent se căsătorise, și un băiat de 13 ani. Deocamdată, anchetatorii nu cunosc mobilul crimei urmată de sinuciderea ucigașului, dar, sursele noastre susțin că ar fi vorba despre un conflict conjugal spontan.

Vom reveni cu amănunte!

Despre Livia BOTICI

Citește și

Dacă apelul la 112 ar fi întârziat încă vreo 10 minute, din cauza furtunii care s-a pornit, elicopterul SMURD n-ar mai fi putut să aterizeze în locul în care ciobanul muşcat de viperă a fost adus de salvamontişti. (sursa foto: Salvamont România)

Cioban muşcat de viperă, în Retezat, salvat cu elicopterul

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a avut ghinion şi, în acelaşi timp, …