glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

NEWS ALERT. Accident, în Hunedoara, provocat de un șofer băut. Trei copii au fost răniți

Accident, în Hunedoara, în această după-masă. Impactul s-a produs în fața bisericii Golgota, din localitate, între un microbuz și un autoturism. Potrivit medicilor, un adult și trei copii au fost răniți.

„Unul dintre șoferi a suferit un trumatism toracic și plagi escoriate facial, dar și pe membrele superioare. De asemenea, trei minori cu mici plăgi escoriate, speriați, au fost duși la spital preventiv pentru investigații. Unul dintre cei trei copii a mers cu mama sa la spital. Starea de sănătate, din primele date, este bună”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță.

Potrivit polițiștilor, accidentul a fost provocat de un șofer băut.

„În data de 14.03.2018, ora 18:00, în municipiul Hunedoara, la intersectia strazilor Mihai Viteazu cu Muresului, doua autoturisme au fost implicate într-un accident. În urma accidentului au rezultat 4 victime: 3 minori și 1 adult. Victimele au fost rănite usor și au transportate la spital in vederea acordării de îngrijiri medicale. Șoferul vinovat, de producerea accidentului, se pare că a intrat pe contrasens. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest. Șoferul vinovat a avut o concentrație de 0,36 mg/ l alcool pur în aerul expirat refuzând prelevarea de probe biologice. În această cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală”.