glasul-hd.ro Web analytics

Sport

„Nebunie” curată în ultima etapă a Ligii a patra

Epilogul Campionatului Judeţean, desfăşurat în week-end a stabilit recordul de goluri al campionatului. Pe lângă faptul că etapa cu numărul 34 a fost una integrală a gazdelor, ea va rămâne în mintea suporterilor şi pentru numărul mare de reuşite: 62 (în opt jocuri). Incredibil a fost deznodământul jocului dintre Minerul Teliuc şi Minerul Uricani care s-a încheiat cu un scor de polo, 11-10!

Nu s-au lăsat mai prejos nici cei de la Universitatea Petroşani, care după ce şi-au asigurat biletele în finala Cupei României – faza judeţeană, s-au distrat şi cu cei de la Aurul Certej, de care au trecut cu un neverosimil 15-2.

14 goluri la pauză

Bătrâna tabelă a stadionului din Teliuc n-a mai putut indica rezultatul final al jocului dintre „minerii” din localitate şi cei din Uricani şi asta pentru că plăcuţele cu numerele 11 şi 10 lipsesc cu desăvârşire. Un gol la trei minute. Aceasta este media reuşitelor din prima parte! Şi asta pentru că, la pauză, scorul era egal 7-7, toate golurile oaspeţilor fiind marcate doar de un singur jucător, Gabriel Chişcă!! Acesta nu s-a mai întrebuinţat la fel de tare şi după revenirea de la cabine, dar chiar şi aşa a mai reuşit alte trei goluri. N-a fost de ajuns însă, pentru că ultima clasată s-a impus la un gol diferenţă, izbutind un record greu de egalat. A plouat cu goluri şi în „Dealul Institutului”, acolo unde „studenţii” lui Ionuţ Stelescu au marcat de 15 ori în poarta Aurului Certej şi se pot pregăti liniştiţi pentru ultimul act al Cupei, care va avea loc, joi, de la ora 17.30, pe stadionul „Cetate”, dar şi la Băiţa (5-0 cu Dacia Orăştie) şi Râu de Mori (5-2 cu Victoria Călan). „Campioana” CS Vulcan a încehiat şi ea campionatul cu un succes şi aşteaptă cu nerăbdare duelul din 20 iunie, de la Blaj, când vor întâlni Şoimii Pâncota într-un meci ce contează pentru barajul de promovare în Liga a treia.