glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Neatenția te poate costa viața

O persoană a murit și alte trei au fost rănite după ce au fost implicate în două accidente de circulație. Din cercetările polițiștilor reiese că, în ambele cazuri, neatenția dar și ignoranța regulilor de circulație au fost cauzele producerii evenimentelor rutiere.

Un bărbat de 45 de ani, din Petroșani, și-a găsit sfârșitul pe șosea. Acesta s-a angajat brusc în traversarea arterei rutiere, prin loc nemarcat și fără să se asigure în momentul în care a fost lovit de mașină. Accidentul a avut loc pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroșani, pe direcţia de deplasare  Piaţa Victoriei spre cartierul Aeroport. Din păcate, șoferul mașinii nu a mai avut cum să-l evite pe pieton. Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Trei tineri răniți, în Hațeg

Trei tineri, cu vârste între 21 și 22 de ani, au scăpat doar cu câteva răni ușoare după ce mașina în care se aflau a fost lovită de o autoutilitară. Șoferul acesteia din urmă, un bărbat de 43 de ani, din municipiul Alexandria, judeţul Teleorman, nu a oprit la culoarea roșie a semaforului, a pătruns în intersecție și a izbit mașina condusă regulamentar de un tânăr în vârstă de 22 ani, din judeţul Caraş-Severin. Accidentul s-a petrecut pe strada Tudor Vladimirescu din Hațeg, iar în urma acestuia a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoturismului, precum şi a celor doi pasageri din autoturism.