glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Moş Crăciun cu ghetuţe de fotbalist

Cei mai mici dintre fotbaliştii a 12 echipe din judeţ şi din afara lui l-au primit mai repede pe Moş Crăciun. Echipaţi cu ghetuţe şi echipamente de fotbal, s-au întrecut, la Simeria, în sala de sport a Şcolii Generale Nr. 2, 12 pentru trofeele puse în joc la „Cupa Crăciunului”.

Desfăşurată sub privirea antrenorului federal Ciprian Urican, cu ajutorul AJF Hunedoara (reprezentată de Mirel Biriş) şi Primăria Simeria (reprezentată de consilierul local Vasile Hriţac), întrecerea puştilor de opt şi nouă ani a fost adjudecată de singura echipă participantă din afara judeţului, Viitorul Sibiu.

Echilibru în finală

Repartizaţi în grupa B, alături de Cetate Deva şi CFR Simeria II, micuţii sibieni au dominat autoritar întrecerea. Au ieşit din grupă cu maximum de puncte şi cu un golaveraj numai bun de arătat Moşului, 13-0, după ce au învins cu 4-0 echipa din Deva şi cu 9-0 a doua echipă a gazdelor. În finală, au dat peste Pro Fotbal Petroşani, învingătoarea din prima grupă, echipă ce a prins ultimul act tot după două succese, 4-0 cu CFR Simeria I şi 2-1 cu Stelele Hunedoara. Şi ultimul act a fost unul plin de suspans. Trofeul s-a dus la Sibiu, după ce Viitorul a învins, la limită, 3-2, graţie, în mare, intervenţiilor bune ale portarului. Ce cadou frumos, chiar înainte de celelalte pe care le aşteaptă de la bătrânul „echipat” în alb-roşu. Locul trei le-a revenit celor de la CFR Simeria I, după o finală mică fără istoric: 5-0 cu Cetate Deva, în vreme ce locul cinci a fost ocupat de nou-înfiinţata CS Stelele Hunedoara, care a învins, la fel de clar, 0-4, a doua echipă a gazdelor de la CFR Simeria.

La categoria fotbaliştilor mai mari (10 ani), meciurile au avut loc duminică, cu CFR Simeria I, Primavera Deva şi Dacia Orăştie (în grupa A), respectiv Viitorul Abrud, Victoria Călan şi CFR Simeria II (în grupa B) în prim-plan, deznodământul întrecerii având loc după închiderea ediţiei cotidianului nostru. 

Loading...