NEWS ALERT:
Home / Actualitate / Mircia Muntean se teme doar de Mircea Muntean
Mircia Muntean se teme doar de Mircea Muntean

Mircia Muntean se teme doar de Mircea Muntean

În bătălia electorală care a început deja de săptămâni bune şi se va termina abia pe 5 iunie, candidatul PSRO la Primăria Deva spune că nu se teme de nimeni şi nimic, în afară de „sosia” lui, individul cu nume aproape identic de care adversarii politici s-au folosit pentru a-i smulge voturi atât la alegerile din 2008, dar mai ales la cele din 2012.

Într-o conferinţă de presă ce a avut loc ieri, Mircia Muntean a spus că nu se teme de nimic, nici măcar de o eventuală materializare a zvonurilor privind un „blat” făcut de PSD şi PNL în bătălia electorală de la Deva: „Mă tem doar de chestiuni aflate cam la limita legii care mi-ar lua din voturi. Şi acum mă întreb de ce la Hunedoara şi Deva (în 2012, când a candidat pentru şefia Consiliului Judeţean – n.red.) au fost 7.000 de voturi puse pe falsul Mircea Muntean, iar la comuna Bătrâna nu a greşit nimeni, oamenii au ştiut să facă diferenţa între Mircia Muntean şi Mircea Muntean. E o chestiune pe care nu o pot lăsa aşa, trecătoare. Mi-e frică să nu ardă tipografia în campanie şi să nu se unească iarăşi 15 partide împotriva mea”. Acel Mircea Muntean, de care se teme fostul primar al Devei a fost folosit de PDL, în 2008, împotriva actualului candidat PSRO, după care liberalii l-au îndemnat să candideze, în 2012, la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Falsul politician domicilia în satul Câinelu de Jos, comuna Şoimuş, e tâmplar de meserie, iar în perioada alegerilor din 2012 n-a prea fost de găsit pe-acasă. Nici în campanie prin judeţ nu era plecat, ci se afla „la muncă în străinătate”, după cum spuneau membri ai familiei.
Mircia Muntean spune şi acum că, dacă n-ar fi fost „atacul clonelor” din 2012, ar fi ajuns preşedinte al Consiliului Judeţean.

Neagă candidatura din partea UNPR

Tot ieri, Mircia Muntean a negat că ar candida din partea UNPR la alegerile locale: „Ar fi o greşeală să candidezi acum sub sigla UNPR. M-au contactat persoane din UNPR care doreau să refacem cumva USP-ul iar ei să-şi poată astfel ascunde sigla. Ei îşi vor desemna candidaţi proprii, părerea mea este că e o greşeală să faci asta. Nu dau vina pe situaţia lui Gabriel Oprea, sunt şi alţii cu probleme acolo”. Liderul UNPR Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu, nu a dorit să comenteze în niciun fel această declaraţie a lui Mircia Muntean.
În aceeaşi conferinţă de presă, fostul primar al reşedinţei de judeţ a punctat câteva dintre proiectele sale, în eventualitatea în care va reveni pe funcţie: un cămin care să adăpostească atât bătrâni cât şi copii, anveloparea coerentă a blocurilor, zonă de agrement în cartierul Grigorescu şi mansardarea blocurilor. În acelaşi timp, Mircia Muntean spune că, dacă va ajunge primar, va stopa apariţia de noi biserici în Deva: „Sunt pentru finalizarea lucrărilor la bisericile deja începute, dar nu cred că mai e nevoie de încă 7 biserici în cartierele Devei. 20 de biserici, de la toate cultele, câte avem în Deva, cred eu că sunt suficiente”.

Despre Ciprian IANCU

Citește și

incendiu (3)

Două incendii, în câteva zile, în același apartament

Trei persoane s-au intoxicat cu fum în urma unui incendiu care a izbucnit marţi dimineaţa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *