Home / Actualitate / Mircea Bobora, despre Vasilescu: „Eu nu am nimic să îi reproșez, lucrurile funcționează, după părerea mea, bine”
Mircea Bobora 3226

Mircea Bobora, despre Vasilescu: „Eu nu am nimic să îi reproșez, lucrurile funcționează, după părerea mea, bine”

În urma anunțului făcut de vicepreședintele CJ Hunedoara Sorin Vasilescu, despre posibilitate de a-și înainta demisia, Mircea Bobora, președintele instituției, spune că nu are nimic să îi reproșeze acestuia. Vasilescu a declarat, pentru „Glasul Hunedoarei”, în urmă cu puțin timp, că este nemulțumit de felul în care a fost tratat, și de felul în care merge Consiliul Județean.

„O să discut cu el, o să văd ce e. O să vă spun când am date concrete absolut tot. E o problemă a lui, dar nu știu dacă nu era mai bine, despre modul de funcționare a Consiliului Județean să vorbească, eventual, cu Andronache (n.r. vicepreședinte al CJ), cu mine, cu Ștefoni (n.r. secretarul instituției), cu Stoian (n.r. administratorul public al CJ). Suntem mai mulți cu care putea să vorbească. Nu mi-a spus niciodată. Am încurajat absolut toate inițiativele lui, dar în fine… Eu nu am nimic să îi reproșez, lucrurile funcționează, după părerea mea, bine. La 10 luni, trebuie, într-adevăr, să rezolvi o serie de probleme punctuale, care necesită timp foarte scurt, și avem și gândirea pentru chestiile de perspectivă, îți repet. Dar astea trebuie să le discutăm împreună, pentru că nu iau eu decizii, eu nu am veleități de dictator și de alte minuni”, a declarat, marți dimineață, președintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora.

Citește și:

BREAKING NEWS. (EXCLUSIV) Vicepreședintele CJ Hunedoara Sorin Vasilescu, despre posibila demisie: „Sunt nemulțumit și de felul în care am fost tratat, și de felul în care merge Consiliul Județean”

Despre Livia BOTICI

Citește și

Terenul pe care Primăria doreşte să-l scoată la licitaţie se află în spatele panourilor care indică intrarea în municipiul Hunedoara

O nouă fabrică de automotive la Hunedoara. Grupul german Schieffer doreşte să cumpere terenul de la „Materii Prime”. Primăria e nevoită să-l scoată la licitaţie.

Consiliul Local Hunedoara dezbate astăzi, într-o şedinţă deîndată, scoaterea la licitaţie a terenului de 80.000 …