NEWS ALERT:
Home / Actualitate / Ministrul energiei e aşteptat mâine dimineaţă la Mintia. Energeticienii continuă protestul
Protest Mintia 13 martie 2018

Ministrul energiei e aşteptat mâine dimineaţă la Mintia. Energeticienii continuă protestul

Conform unor informaţii încă neconfirmate în mod oficial, ministrul energiei, Anton Anton, va veni mâine dimineaţă la Mintia pentru a discuta cu reprezentanţii energeticienilor. Angajaţii termocentralei continuă protestul.

Azi dimineaţă, salariaţii aflaţi în camera de comandă a Termocentralei Mintia au rămas la locurile de muncă după ce au terminat schimbul III nemulţumiţi că Guvernul nu dă semne că ar avea o soluţie mulţumitoare pentru viitorul unităţii energetice amintite.

Spre amiază, locul de protest s-a mutat în cantina termocentralei. La ora 15.00, angajaţii din schimbul III au plecat acasă, iar la protest au rămas cei din schimbul I. „Au venit între timp şi colegi din celelalte sectoare ale unităţii. Am fost anunţaţi că domnul ministru al energiei vine mâine să discute cu noi, dar, dacă vine cu aceleaşi «glume» ca ale domnului secretar de stat Vişan, care promovează ideea unui singur grup la Mintia, vine degeaba şi vom cere prezenţa premierului la Deva. Protestul continuă”, declară liderul Sindicatului „Solidaritatea” Cristian Iştoc.

Despre Ciprian IANCU

Citește și

PENTRU SITE4

Şantierele feroviare din centrul ţării vor fi verificate periodic

Directorul General al CFR SA, Ion Gavrilă, i-a convocat pe şantier, în zilele de 21 …

5 comments

  1. 1. Vrem investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului ! 2. Vrem schimbarea tevilor de termoficare de la termocentrala Paroseni in intreaga valea jiului pentru a deveni rentabila TERMOFICAREA in valea jiului . Valea jiului a votat tot timpul cu PSD (de 28 de ani) la parlamentare , presedentiale , europarlamentare , locale , …

  2. Cibean Cristian

    Guvernul german declară termocentralele nerentabile, rezervă strategică de energie.
    https://www.radio-in.de/irsching-kraftwerk-als-strategische-kraftstoffreserve-141587/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *