glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Ministrul energiei e aşteptat mâine dimineaţă la Mintia. Energeticienii continuă protestul

Conform unor informaţii încă neconfirmate în mod oficial, ministrul energiei, Anton Anton, va veni mâine dimineaţă la Mintia pentru a discuta cu reprezentanţii energeticienilor. Angajaţii termocentralei continuă protestul.

Azi dimineaţă, salariaţii aflaţi în camera de comandă a Termocentralei Mintia au rămas la locurile de muncă după ce au terminat schimbul III nemulţumiţi că Guvernul nu dă semne că ar avea o soluţie mulţumitoare pentru viitorul unităţii energetice amintite.

Spre amiază, locul de protest s-a mutat în cantina termocentralei. La ora 15.00, angajaţii din schimbul III au plecat acasă, iar la protest au rămas cei din schimbul I. „Au venit între timp şi colegi din celelalte sectoare ale unităţii. Am fost anunţaţi că domnul ministru al energiei vine mâine să discute cu noi, dar, dacă vine cu aceleaşi «glume» ca ale domnului secretar de stat Vişan, care promovează ideea unui singur grup la Mintia, vine degeaba şi vom cere prezenţa premierului la Deva. Protestul continuă”, declară liderul Sindicatului „Solidaritatea” Cristian Iştoc.

Tags

5 Comments

  1. 1. Vrem investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului ! 2. Vrem schimbarea tevilor de termoficare de la termocentrala Paroseni in intreaga valea jiului pentru a deveni rentabila TERMOFICAREA in valea jiului . Valea jiului a votat tot timpul cu PSD (de 28 de ani) la parlamentare , presedentiale , europarlamentare , locale , …