Home / Actualitate / Ministrul Dialogului social vine astăzi în judeţ
Secund Ministrul Gabriel Petrea - foto Agerpres

Ministrul Dialogului social vine astăzi în judeţ

Gabriel Petrea, ministrul Consultării publice şi Dialogului social, se întâlneşte astăzi, la Petroşani cu reprezentanţi ai pensionarilor din minerit şi siderurgie, dar şi ai sindicatelor din aceste domenii. Conform anunţului făcut de Consiliul Judeţean, „vor fi dezbătute propunerile de modificare a Legii Pensiilor”. De fapt, Gabriel Petrea va trebui să facă faţă nemulţumirilor generate de inechităţile existente între pensionarii din cele două ramuri (şi nu numai), probleme încă nerezolvate nici de guvernul tehnocrat, nici de guvernarea PSD, deşi, în 2015 şi 2016 s-au emis legi în acest scop, legi anulate, practic, „pe sub masă”, prin prevederile normelor de aplicare publicate ulterior.

În a doua parte a zilei de astăzi, Gabriel Petrea se va afla la Deva unde are programată o întâlnire cu reprezentanţi ai sectorului neguvernamental din judeţul Hunedoara.

Despre Ciprian IANCU

Citește și

Terenul pe care Primăria doreşte să-l scoată la licitaţie se află în spatele panourilor care indică intrarea în municipiul Hunedoara

O nouă fabrică de automotive la Hunedoara. Grupul german Schieffer doreşte să cumpere terenul de la „Materii Prime”. Primăria e nevoită să-l scoată la licitaţie.

Consiliul Local Hunedoara dezbate astăzi, într-o şedinţă deîndată, scoaterea la licitaţie a terenului de 80.000 …

2 comments

  1. Conștiința vie.

    ROMÂNIA TREBUIE SĂ INTERZICĂ PARTIDELE CONSTITUITE PE CRITERII ETNICE (gen U.D.M.R.). ASTFEL DE PARTIDE SUNT O RUŞINE PENTRU DEMOCRAŢIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *