glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Minciuna are picioare scurte! OFICIAL: Venitul brut al lui Petru Mărginean, la Asociația Salvital, este de peste 8.900 de lei

Asociația „Salvital” a răspuns, marți, solicitării cotidianului „Glasul Hunedoarei” de a face publice veniturile salariale ale conducerii organizației. Potrivit informațiilor oficiale, Petru Mărginean câștigă 6.249 de lei net, iar venitul brut este de aproximativ 8.900 de lei. Așadar, informațiile obținute de noi au fost reale, în timp ce afirmațiile făcute de Petru Mărginean – minciuni.

Conform datelor oficiale primite de la organizație, în luna septembrie, venitul salarial net al lui Mărginean a fost de 6.249 de lei. Astfel, venitul său brut este aproximativ 8.900 de lei, la care se adaugă contribuțiile angajatorului, în valoare de 2.000 de lei. Astfel, Administrațiile locale și cea județeană achită aproape 11.000 de lei, pe lună, pentru salariul președintelui Asociației „Salvital”, Petru Mărginean. Informația ne-a parvenit extrem de greu. „Glasul Hunedoarei” a făcut solicitarea către Asociația „Salvital” încă din data de 13 octombrie, dar, până marți, nu am primit nici un răspuns, deși am insistat că devenii au dreptul să știe cât câștigă cel care le-a cerut votul pentru încă un mandat. Petru Mărginean s-a opus informării cetățenilor, declarând public că vom primi informația după alegeri.

Adevărul e de partea noastră

Lunea trecută, în cadrul unei conferințe de presă, susținută la sediul PSD Hunedoara, Petru Mărginean nu recunoștea că veniturile sale salariale sunt de aproximativ 8.500. Iată, mai jos, declarațiile sale, făcute la începutul săptămânii trecute:

Reporter: Confirmați informațiile noastre, cum că ați avea un salariu de 8.500 de lei?

Petru Mărginean: Doamne ferește! Salariile paramedicilor sunt mici, nu salariul lui Petru Mărginean, pe care dumneavoastră insinuați că e mare…

Rep: Dar cât e, atunci?

P.M.: După alegeri, luni, am să vă fac public, pentru că dumneavoastră le folosiți în campanie electorală. În data de 6 noiembrie, dimineață, Petru Mărginean vă dă absolut toate salariile, și a paramedicilor, și a asistenților medicali, și a lui Petru Mărginean. Declarația de avere este publică, nu o am la mine și nu o port la mine, dar ceea ce insinuați dumneavoastră, cu salarii de 8.500 de lei, dați-mi voie să vă contrazic și vă promit că vă voi arăta, dar nu vreau în campanie electorală.

 

Loading...