glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Meciul rundei, pe terenul liderului

După ce au trecut de „hopul” Hercules Lupeni, liderii de la Retezatul Haţeg primesc, mâine, vizita celor de la CNS Cetate Deva, în ceea ce promite a fi cel mai interesant joc al rundei din weekend. În tur, haţeganii au fost la doar câteva secvenţe de a pleca fără niciun punct de sub cetate.

Dincolo de acest aspect, dar şi de cel care arată că vor sta faţă în faţă echipele de pe primul şi ultimul loc de pe podium, jocul de la Haţeg este special şi pentru Silviu Boloş, vârful Cetăţii fiind, în tur, de partea cealaltă a baricadei.

Ţinte comune: eficacitate şi spectacol

Cele două formaţii sunt recunoscute ca fiind unele din cele mai spectaculoase din campionat, astfel că partida din Ţara Haţegului are toate ingredientele pentru a fi una intensă. Gazdele vin după remiza albă de pe terenul reveaţiei Hercules Lupeni, în vreme ce devenii vin după un succes, la limită, 2-1, în faţa codaşei CFR Simeria, rezultat ce i-a adus la trei „lungimi” de locul doi. În tur, cele două formaţii au remizat, 2-2, după ce băieţii lui Flaviu Itul au revenit de la 0-2, reuşita egalizatoare fiind marcată în minutul 91, de către Adrian Pribac, care izbutise să reducă din diferenţă de la punctul cu var, după un fault în careu (ce i-a adus şi eliminarea) comis de Lupşa.

Programul complet al etapei a XXII-a:

CSM Dacia Orăştie – CS Vulcan

Aurul Brad – Gloria Geoagiu

„U” Petroşani – Aurul Certej

Minerul Uricani – Metalul Crişcior

Retezatul Haţeg – CNS Cetate Deva

Jiul Petroşani – Hercules Lupeni

CFR Simeria – Victoria Călan (duminică)

Inter Petrila – Şoimul Băiţa (duminică)