NEWS ALERT:
Home / Comunitate / Învățământ / Matematica a pus pe fugă elevii de la Bac. Peste 20 la sută dintre candidaţi au absentat
Matematica a pus pe fugă elevii de la Bac. Peste 20 la sută dintre candidaţi au absentat

Matematica a pus pe fugă elevii de la Bac. Peste 20 la sută dintre candidaţi au absentat

Aproximativ 150 de absolvenţi de clasa a XII –a din judeţul Hunedoara care trebuiau să susţină ieri proba obligatorie a profilului, respectiv examenul scris la Matematică sau Istorie au absentat. Potrivit datelor Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara cei mai mulţi au lipsit de la examenul de matematică, considerat cel mai dificil din cadrul Bacalaureatului.

La nivelul judeţului Hunedoara, pentru proba obligatorie a profilului s-au înscris 722 de absolvenţi de liceu, dintre care 687 la matematică şi 35 la istorie. Din totalul elevilor înscrişi pentru această probă au fost prezenţi un număr de 576 de candidaţi, numărul absenţilor fiind de 146. Cei mai mulţi au absentat la matematică (144), această disciplină creând probleme absolvenţilor şi în sesiunea anterioară a bac-ului. Examenul maturităţii continuă vineri cu ultima probă scrisă, cea la alegere a profilului şi specializării. Rezultatele examenului de bacalaureat, sesiunea august 2014 vor fi afişate în 1 septembrie, până la ora 12.00. Eventualele contestaţii se vor putea depune în aceeaşi zi, până la ora 16:00. 

Despre Raluca STROIA

Citește și

Elevii nu sunt obligați să poarte uniformă, dar nici nu au voie cu telefoane la ore

Elevii din învățământul preuniversitar de stat din județul Hunedoara nu vor mai avea voie să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *