NEWS ALERT:
Home / Eveniment / Mașină lovită de tren în Valea Jiului
Mașină lovită de tren în Valea Jiului

Mașină lovită de tren în Valea Jiului

Conducătorul unei mașini a scăpat ca prin minune după ce autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de tren. Accidentul a avut loc în Petroșani, la o trecere la nivel cu calea ferată.

Bărbatul, de 39 de ani, a ignorat semnalele acustice și luminoase de la trecerea peste calea ferată. Din această cauză, în momentul traversării, mașina în care se afla a fost lovită de un tren marfar care circula pe direcția Livezeni-Petroșani. Din fericire, bărbatul a scăpat fără nicio zgârietură. Mașina a fost avariată în proporție de doar 30 la sută. Acesta este al doilea accident de tren petrecut în cursul săptămânii trecute. Un alt eveniment asemănător a avut loc în Halta Rușor. O șoferiță, de 48 de ani, din comuna Pui, a încercat să traverseze cu mașina calea ferată. Deoarece nu s-a asigurat corespunzător, trecerea peste calea ferată nefiind prevăzută cu bariere, autoturismul său a fost acroşat de locomotiva trenului Inter Regio, care circula pe relația Deva – București Nord. Femeia a fost rănită și transportată la spital.

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

desc

Percheziții la vânători bănuiți de braconaj. Două arme și muniţie, toate deținute ilegal, au fost ridicate de poliţişti din comuna Bulzeștii de Sus

Percheziții în comuna Bulzeștii de Sus, într-un dosar de braconaj cinegetic și infracțiuni la regimul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *