glasul-hd.ro Web analytics

ActualitatePolitică

BREAKING NEWS: Marius Surgent A TRECUT la ALDE

Viceprimarul Devei, fostul liberal Marius Surgent, a trecut, oficial, la ALDE. În această seară, el a fost validat în Biroul Politic Municipal Deva.

„Marius Surgent ocupă funcția de vicepreședinte a ALDE Deva. A semnat adeziunea. A fost ședința Biroului Politic Municipal și a fost votată venirea lui în partid. Toată lumea s-a bucurat și a spus că este un plus foarte mare pentru ALDE, în susținerea domnului Florin Oancea pentru câștigarea Primăriei Deva. Marius Surgent ocupă locul 3 pe lista ALDE pentru Consiliul Local Deva”, a spus Marius Sanfirișca, copreședinte ALDE Hunedoara, pentru „Glasul Hunedoarei”.

Marius Surgent confirmă că a semnat adeziunea la ALDE, care, spune el, este partidul adevăraților liberali.

„Am primit o invitație din partea colegilor de la ALDE, de a participa la o ședință a dumnealor și mi-au propus să mă alătur echipei care îl susține pe Florin Oancea, în calitate de vicepreședinte a ALDE și de candidat la Consiliul Local. Am venit în acest partid pentru Călin Popescu Tăriceanu și pentru Florin Oancea. Consider că ALDE este partidul adevăraților liberali”, a declarat Marius Surgent, pentru „Glasul Hunedoarei”.

Marius Surgent și-a dat demisia din PNL, partid din care a făcut parte 26 de ani, în urmă cu aproximativ o săptămână, nu înainte de a declara public că nu îl susține pe actualul edil al Devei, Petru Mărginean, pentru un nou mandat.

Tags