NEWS ALERT:
Home / Actualitate / BREAKING NEWS: Marius Surgent A TRECUT la ALDE
Marius Surgent Watermark

BREAKING NEWS: Marius Surgent A TRECUT la ALDE

Viceprimarul Devei, fostul liberal Marius Surgent, a trecut, oficial, la ALDE. În această seară, el a fost validat în Biroul Politic Municipal Deva.

„Marius Surgent ocupă funcția de vicepreședinte a ALDE Deva. A semnat adeziunea. A fost ședința Biroului Politic Municipal și a fost votată venirea lui în partid. Toată lumea s-a bucurat și a spus că este un plus foarte mare pentru ALDE, în susținerea domnului Florin Oancea pentru câștigarea Primăriei Deva. Marius Surgent ocupă locul 3 pe lista ALDE pentru Consiliul Local Deva”, a spus Marius Sanfirișca, copreședinte ALDE Hunedoara, pentru „Glasul Hunedoarei”.

Marius Surgent confirmă că a semnat adeziunea la ALDE, care, spune el, este partidul adevăraților liberali.

„Am primit o invitație din partea colegilor de la ALDE, de a participa la o ședință a dumnealor și mi-au propus să mă alătur echipei care îl susține pe Florin Oancea, în calitate de vicepreședinte a ALDE și de candidat la Consiliul Local. Am venit în acest partid pentru Călin Popescu Tăriceanu și pentru Florin Oancea. Consider că ALDE este partidul adevăraților liberali”, a declarat Marius Surgent, pentru „Glasul Hunedoarei”.

Marius Surgent și-a dat demisia din PNL, partid din care a făcut parte 26 de ani, în urmă cu aproximativ o săptămână, nu înainte de a declara public că nu îl susține pe actualul edil al Devei, Petru Mărginean, pentru un nou mandat.

Despre Livia BOTICI

Citește și

Castel Hunedoara 9650

Schimbări strategice la Castelul Corvinilor

Cel mai important monument medieval din România își propune să vină, anul acesta, în întâmpinarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *