glasul-hd.ro Web analytics

Politică

Marius Surgent a demisionat din funcția de președinte al ALDE Deva

Președintele organizației municipale a ALDE Deva, Marius Surgent (foto), a demisionat din funcție. Demisia sa a fost acceptată de forul județean al partidului. În locul său a fost împuternicit Ovidiu Popa, candidatul ALDE la funcția de primar al Devei.

Surgent a primit recent din partea Biroului Național al ALDE sarcina de a se ocupa de județele Caraș-Severin, Timiș și Arad. În acest context, și fiind parlamentar, el nu poate să se ocupe de campania electorală care urmează. Drept urmare, în urmă cu aproximativ o săptămână, și-a înaintat demisia. „Domnul deputat Marius Surgent, care este și președintele organizației municipale Deva, a ridicat o problemă cu care Biroul Județean a fost de acord. El, fiind parlamentar, fiind la București și fiind o situație deosebită pentru Deva, și-a prezentat demisia din funcție și l-a recomandat pe domnul Ovidiu Popa să îi preia locul. Am supus dezbaterii Biroului Județean și s-a votat să acceptăm demisia domnului Surgent și să fie împuternicit, până la alegeri, domnul Popa Ovidiu”, a declarat Președintele ALDE Hunedoara, Mircea Moloț.

Popa: „Vom reactiva mai mulți colegi pe care i-am avut”

Ovidiu Popa a făcut parte până cu puțin timp în urmă din PNL. El a fost membru al acestui partid din anul 2005, și a ocupat, în trecut, funcția de director tehnic al Consiliului Județean. În urmă cu aproximativ o lună, Ovidiu Popa a demisionat din PNL și a făcut pasul înspre ALDE, partid care l-a desemnat candidat la Primăria Deva. Acum, este președinte al ALDE Deva. „Astăzi (n.r. ieri) avem o întâlnire, vom stabili calendarul de acțiuni de campanie electorală și vom încerca să reactivăm mai mulți colegi pe care i-am avut, mai cunoscuți, mai necunoscuți și, de săptămâna viitoare să intrăm în acțiune mai intens. Săptămâna viitoare vă voi prezenta componența biroului municipal interimar, care va avea printre sarcini și organizarea ”, a declarat Ioan Ovidiu Popa.

3 Comments

  1. Acest papagal de Surgent nu demult facea bisnita cu PEMPARSI batrinilor de la Branisca si acum cordoneaza 3 judete vai de mama noastra,acest individ stie ca ALDE la deva va avea un scor rusinos ,daca sunt tari de ce nu a candidat el sau MOLOT