glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Marian Muntean: „Nu sunt mulţumit, vreau să uit meciul de la Craiova!”

Principalul finanţator al Cetăţii s-a arătat dezamăgit după remiza echipei sale în Bănie (20-20) şi spune că aştepta mult mai mult în jocul de la finele săptămânii trecute. „Puteam pierde, pe atât de uşor pe cât puteam şi câştiga”, a concluzionat Muntean care vrea să dea uitării cât mai repede prestaţia din sudul ţării.

Plecate cu gândul de a învinge la Craiova, devencele au fost chiar la un pas de a pierde jocul cu trupa pregătită de Carmen Amariei. S-a opus însă sârboaica Adrijana Miskovic care a parat o lovitură de la şapte metri în ultimele minute ale întâlnirii!

„N-am fost inspiraţi în atac”

Patronul echipei devene pune semi-eşecul de la Craiova pe indecizia pe faza de atac şi pe lipsa de reacţie a băncii tehnice, în ultimele secvenţe, când Cetate n-a reuşit să marcheze timp de patru minute. „Au fost greşeli de bancă, sper ca ei să înţeleagă ceva din discuţia pe care am avut-o. În momentele de cumpănă, antrenorul este cel care ia decizia. La 20-20, au fost 4 minute în care nu am dat gol din cauza lipsei soluţiilor. Mai mult, Miskovic a apărat inclusiv o aruncare de la şapte metri şi alte două mingi consecutive din inter dreapta şi extremă dreapta aşa că am putea spune că  am scos egalul în sfert de oră, datorită portarului, care mă bucur că s-a integrat. Aştept  ca şi celelalte două străine să se integreze, dar şi aşteptarea asta are o limită. Vreau să uit meciul cu Craiova şi să ne concentrăm pe jocurile care urmează. Mă aşteptam la o victorie, v-am şi spus că merg la trei puncte la Craiova, le-am spus şi lor în vestiar, dar trebuie să mai şi poţi să joci. Meciuri grele sunt cu Baia Mare, Brăila, Corona sau Roman, acolo  pot fi mulţumit cu un punct. Dacă noi am fi fost mai inspiraţi, vorbeam din postura conducătorului cu şase puncte în poşetă. Nu sunt mulţumit, atâta timp cât faci egal cu o echipă ce nu are obiectivul tău”, a spus Muntean, care nu se sperie de următoarea confruntare a Cetăţii, cea de sâmbătă cu HCM Baia Mare. „Baia Mare nu e Oltchim, chiar dacă vrea să ni se inducă acest lucru. Atitudinea va conta foarte mult, dar şi aportul spectatorilor, care sper să fie în număr cât mai mare”, a conchis patronul Cetăţii.

Cetate Deva a remizat, sâmbătă, 20-20 (10-12) pe terenul celor de la SCM Craiova, după un meci în care Carmen Cartaş a fost din nou cea mai bună marcatoare, cu şase reuşite, celelalte goluri fiind marcate de Simion (5), Ardean (4), Tasic (2), Antoce, Krnic şi Toth  – cu câte un gol.

Întâlnirea cu HCM Baia Mare este programată pentru sâmbătă, 28 septembrie, cu începere de la ora 14.00. Partida va fi transmisă pe postul Digisport 2.