glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Marian Muntean ameninţă cu plecarea din PNL

Consilierul local al Devei Marian Muntean a demisionat luni din Comitetul Judeţean Executiv al noului PNL, pe motiv că se simte marginalizat în partid. Marian Muntean a declarat că nu are de gând să demisioneze şi din postul de consilier local, dar a admis că sunt destule şanse să plece din partid.

„M-am trezit exclus de pe lista consilierilor locali care fac parte din consiliile de administraţie ale şcolilor din Deva. E vorba de o funcţie neremunerată. Nu există niciun beneficiu. Sunt însă nemulţumit că mi s-a dovedit încă o dată că sunt marginalizat. Am specificat pe demisie că părăsesc CJEx-ul noului PNL, dar doresc să rămân prim – vicepreşedinte al BPJ-ului vechiului PNL. După ce s-au trezit că au 13 consilieri locali la Deva, cei din noul PNL consideră că se pot lipsi de unii colegi. Dacă nu sunt dorit, eu voi pleca. Nu poţi sta într-o casă cu persoane care nu te doresc”, ne-a declarat Marian Muntean.
Co-preşedintele PNL Hunedoara, Bogdan Ţîmpău, spune că nu doreşte să comenteze situaţia până nu va face o analiză a acesteia. „Ajung miercuri noaptea la Deva, voi vedea care este situaţia. Orice membru care pleacă din PNL reprezintă o pierdere pentru partid. Acum, că e vorba de o pierdere mai mică sau mai mare, depinde de la caz la caz”, adaugă Ţîmpău.