Home / Fără categorie / Mare înghesuială pe litoralul românesc

Mare înghesuială pe litoralul românesc

Litoralul românesc este destinația turistică „vedetă”, în sezonul estival, în acest weekend fiind peste 200.000 de turiști, a declarat, pentru AGERPRES, Corina Martin, președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

 

02-03-mamaia-05-1024x768

„Peste 200.000 de turiști sunt în acest weekend pe Litoralul românesc, destinație turistică „vedetă” în România în sezonul estival. Top 3 stațiuni plasează Mamaia, Vama Veche și Eforie în primele preferințe ale turiștilor români. Mamaia își păstrează prima poziție în topul evenimentelor și al imaginii, și continuă să își ridice standardul serviciilor turistice, odată cu dezvoltarea a zeci de mii de locuri de cazare în apartamente de vacanță, care modifica semnificativ imaginea stațiunii din una preponderent de 2 și 3 stele (la nivel de cazare) spre 4 și 5 stele”, a spus Martin.

Ea apreciază că „revelația verii” este stațiunea Vama Veche, fiind un produs turistic în plină reconstrucție.

„Și, totuși, revelația verii 2017 este Vama Veche! Este un brand de produs turistic în plină reconstrucție, un concept unic în turismul românesc și în Europa. În premieră, în România, toate locațiile turistice — vile, hoteluri, pensiuni, terase, beach baruri etc. s-au decorat în flori și culori pentru prima ediție Flower Power Festival și continuă Vama Libre, un mega eveniment derulat pe mai multe săptămâni. Estimez că în 2-3 ani Vama Veche va deveni o destinație specială la nivel european, ce va atrage tot mai clar atenția turiștilor vest europeni și nu numai”, a mai arătat oficialul FAPT.

(sursa: AGERPRES)

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

parang

Winter Tour în Parâng și un recital de flaut – pe agenda de timp liber

Primul weekend din februarie este rezervat pentru un concert de muzică clasică și pentru adrenalină …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *