NEWS ALERT:
Home / Eveniment / Mandat de arestare în lipsă pentru violatorul căutat de poliție
violator in libertate1

Mandat de arestare în lipsă pentru violatorul căutat de poliție

Judecătoria Petroșani a emis, miercuri, mandat de arestare în lipsă pe numele lui Radu Fonea. Este vorba despre bărbatul care, de duminică, este căutat de polițiștii hunedoreni. Acesta a violat o petroșăneancă în propria locuință.

Pe numele bărbatului din Prahova, instanța a emis, miercuri, mandat de arestare în lipsă. Asta după ce încă de duminică a fost dat în consemn la frontieră. „Continuă activitățile de căutare la persoane din anturaj, locuri publice, localuri de alimentație publică, gări și autogări, transportatori interni și internaționali etc”, spun reprezentanții IPJ Hunedoara. Potrivit acestora, procedura urmăririi naționale va fi îndeplinită de IPJ Prahova, județ în care Fonea are ultimul loc de domiciliu.

Oamenii legii spun că bărbatul, care are antecedente penale, fiind condamnat și în trecut pentru tâlhărie și viol este periculos. Potrivit polițiștilor, Radu Fonea, care a executat 21 de ani de închisoare, ar avea supra lui un cuțit. Fonea a ieșit din pușcărie anul trecut. A fost încarcerat ultima dată în 2007, după un viol comis tot la Petroșani. Oricine poate da informații despre el este rugat să sune la 112.

Despre Livia BOTICI

Citește și

SECUND (1)

Accident cu șapte victime, produs din neatenție

Neatenția face victime. Un accident rutier, produs ieri în Petroșani, putea fi evitat dacă șoferul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *