glasul-hd.ro Web analytics

Diverse

Mâna care trebuia să-l ajute i-a smuls lănţişorul de la gât

Un bărbat din municipiul Hunedoara a rămas fără lănţişorul din aur pe care îl purta la gât, după ce a „băgat în casă” un tânăr care trebuia să-l ajute să transporte câteva calorifere din fier. Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, le-a spus poliţiştilor că a solicitat unui tânăr pe care nu îl cunoaşte să îl ajute la transportarea unor calorifere din fier, din locuinţă. „În jurul orei 16:45, persoana necunoscută, însoţită de un bărbat, a ajuns la locuinţa părţii vătămate şi, profitând de neatenţia sa, i-a smuls lănţişorul din aur pe care îl purta la gât, după care a fugit. În baza descrierii făcute de către partea vătămată şi în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii i-au identificat pe prezumtivii autori ai tâlhăriei, Petru F., de 21 de ani, din comuna Viişoara, judeţul Cluj, şi Irinel G., de 27 de ani, din Hunedoara”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, inspector principal Bogdan Niţu. Faţă de Petru F. s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, iar în urma prezentării instanţei de judecată, pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, fiind depus în Centrul de Arestare şi Reţinere Preventivă Deva, în timp ce celălalt suspect este cercetat în stare de libertate.

Dosar penal pentru tentativă de furt de cărbune

În timpul unei patrulări pedestre în complexul staţiei C.F.R. Iscroni, lucrătorii Postului de Poliţie T.F. Livezeni au depistat-o pe Camelia C., de 48 ani, din Aninoasa, care a încerca să sustragă cantitatea de 100 de kilograme de cărbune din vagoanele de marfă garate în staţia C.F.R. Pe numele femeii a fost îndocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de tentativă de furt.

Poliţiştii au recuperat o bicicletă care „a făcut picioare”

Poliţia Staţiunii Geoagiu a fost sesizată de către un bărbat de 57 de ani, din Geoagiu, cu privire la faptul că, în jurul orei 09:00, persoane necunoscute i-au sustras bicicleta pe care a lăsat-o sprijinită de balustrada podului de peste râul Mureş. În urma activităţilor desfăşurate, la scurt timp de la primirea sesizării, poliţiştii l-au identificat pe prezumtivul autor al faptei în persoana lui Andrei B., de 23 de ani, din localitatea Aurel Vlaicu. Bicicleta a fost recuperată şi predată părţii vătămate, pe numele tânărului fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.