glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Mai aveţi ce pierde?!

FC Hunedoara evoluează, astăzi, în cea de-a doua etapă a play-off-ului Seriei a IV-a a Ligii a III-a. Băieţii lui Romică Gabor se deplasează pe terenul celor de la Vulturii Lugoj, echipă ce a ţinut în şah (0-0) liderul, în runda precedentă.

La opt puncte distanţă faţă de liderul din Caransebeş, hunedorenilor nu le-a mai rămas decât să câştige toate jocurile până la final. Chiar dacă nici acest lucru nu le-ar putea asigura promovarea! Am irosit atâtea puncte până acum, încât nu ne mai rămâne decât să ne concentrăm mai bine şi să încercăm să strângem cât mai multe puncte până la căderea cortinei”, a spus antrenorul Hunedoarei, Romulus Gabor.

Şi-au împărţit punctele în campionat

Cele două echipe şi-au luat, fiecare, partea leului în sezonul regulat. Mai întâi, hunedorenii s-au impus, la limită, acasă, 1-0 (Şoit) pentru ca după aceea, în retur, să cedeze, ruşinos (exact când aveau mai mare nevoie de puncte), 2-3, în faţa formaţiei antrenate de Ilie Rotariu. Interesant este că dacă vor repeta ultimul rezultat, gazdele întâlnirii de astăzi vor trece în clasamentul play-off-ului peste Hunedoara, la o “lungime” înaintea lor. Deşi eşte aşteptat să se bazeze din nou pe jucătorii tineri (n.red. – la jocul de la Giarmata a avut patru jucători under 21 printre titulari), Gabor nu va putea conta pe unul din cei mai constanţi hunedoreni, Ionuţ Homei, care este suspendat după ce în etapa trecută a fost eliminat, după cumul de „galbene”.

În celelate două jocuri ale rundei se vor afla faţă în faţă FC Caransebeş şi Mama Mia Becicherecu Mic, respectiv Pandurii II Târgu Jiu şi Millenium Giarmata.