glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

„Magneţi”, prinşi la furat de fier

Trei tineri din municipiul Deva au fost prinşi de poliţişti, după ce au încercat să fure de lângă gardul unui imobil situat pe Aleea Cascadei din municipiu. Al patrulea hoţ a reuşit să fugă, fiind căutat de oamenii legii. „Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că patru persoane necunoscute încearcă să sustragă mai multe panouri din fier forjat. Autoutilitara în care se aflau cei patru a fost oprită în trafic de către poliţişti la intersecţia DN 7 cu strada Mihai Eminescu din Deva, reuşindu-se prinderea a trei dintre suspecţi.

Mafiot şi ai lui, cercetaţi de poliţişti

Cei trei, Mafiot V., de 20 de ani, Gigi F., de 22 de ani, şi Victor M., de 24 de ani, toţi din municipiul Deva, sunt cunoscuţi cu antecedente penale, ocupaţiile lor de bază fiind furtişagurile. Cel de-al patrulea, care a reuşit să fugă în momentul în care a văzut echipajul de poliţie, Codruţ C., de 19 ani, din Deva, şi acesta fără ocupaţie şi cu antecedente penale, este în continuare căutat de poliţişti.
Cei trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, care a dispus faţă de aceştia măsura preventivă de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunile de tentativă de furt calificat şi conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, faptă pentru care este cercetat bărbatul aflat la volanul autoutilitarei, respectiv Mafiot.