glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Lucescu doreşte să vină la Hunedoara, pe 2 februarie. Primăria a stabilit programul Memorialului „Mişa Klein”

Cel mai cunoscut antrenor român de fotbal, Mircea Lucescu, a anunţat că îşi doreşte foarte mult să poată fi prezent la manifestările organizate la Hunedoara, pe 2 februarie, în memoria lui Michael Klein, dar nu este 100 la sută sigur, din cauza posibilelor modificări din programul său. Cel puţin aşa le-a transmis organizatorilor.

Pe lista personalităţilor care şi-au confirmat prezenţa la Hunedoara se mai numără Mircea Pascu, Emeric Ienei, Jackie Ionescu, Cristian Balaş, Vasile Stângă, Emil Grădinescu, Mihai Leu, Florin Călinescu şi Nicu Covaci.

În seara zilei de 1 februarie, organizatorii au anunţat o conferinţă de presă. Pe 2 februarie, de la 12.30 va începe un marş al suporterilor. La ora 13.00 va fi dezvelită statuia lui Michael Klein, amplasată pe locul vechiului bust al fotbalistului – emblemă a Hunedoarei, iar de la ora 15.30, în sala de sport a Colegiului „Traian Lalescu” va începe un meci demonstrativ dintre foşti componenţi ai Naţionalei de fotbal şi ai „generaţiei de aur” a Corvinului.